Love & Reality

Ex on the Beach Double Dutch

Ex on the Beach is één van de realityprogramma’s die de laatste jaren uiterst populair is geworden. Anders dan Temptation Island wordt in dit programma niet een relatie getest, maar zijn ex-geliefden elkaar weer terug. Dat kan soms tot nieuwe relaties leiden, maar soms juist ook tot flinke ruzie’s. Op deze overzichtspagina vind je alles wat je moet weten over Ex on the Beach Double Dutch.

Hoe werkt Ex on the Beach Double Dutch?

Ex on the Beach Double Dutch heeft een totaal ander concept dan veel andere realityprogramma’s. In dit programma worden een aantal vrijgezelle kandidaten op vakantie gestuurd naar een luxe villa op een prachtig eiland. De villa is voorzien van heel wat luxe en de alcohol vloeit iedere avond rijkelijk. Dat in combinatie met de dagelijkse komst van nieuwe ex’en zorgt soms voor aardig wat gerommel. Lukt het de vrijgezellen desondanks om de juiste liefde te vinden? Of gaan ze zware dagen tegemoet?

Lees alles over Hoe werkt Ex on the Beach Double Dutch

Deelnemers Ex on the Beach Double Dutch

Ex on the Beach Double Dutch wordt regelmatig voorzien van nieuwe seizoenen. Na onlangs al een All Stars seizoen en eind 2020 een seizoen met Ayla, Dante, Dennis, Julie, Levi, Lynn en Olivia is het nu tijd voor de volgende acht namen als startende deelnemers:

Uitzendschema

Ex on the Beach Double Dutch wordt uitgezonden bij MTV. Bij het netwerk worden heel wat herhalingen uitgezonden, zo hoef je de nieuwe afleveringen van het realityprogramma niet te missen. Daarnaast worden nieuwe afleveringen drie dagen na de eerste uitzending op MTV ook toegevoegd aan het aanbod van Videoland.

Bekijk het complete uitzendschema

Nieuws over Ex on the Beach Double Dutch

Buiten de afleveringen om valt er ook voldoende nieuws te melden over de deelnemers uit Ex on the Beach. Regelmatig verschijnen op deze site dan ook nieuwsberichten met betrekking tot de deelnemers of de show in het algemeen.

Bekijk de nieuwspagina van Ex on the Beach Double Dutch