Love & Reality

Ayla de Zwart doet mee aan Ex on the Beach Double Dutch

Ayla de Zwart is te zien in Ex on the Beach Double Dutch seizoen 6, dat vanaf 5 april op MTV te zien is. Het Brabantse feestbeest is niet op zoek naar de liefde, maar heeft wel nog altijd lichte gevoelens voor een specifieke ex.

Ayla de Zwart in Ex on the Beach Double Dutch

Ayla de Zwart is 23 jaar oud en geboren en getogen in Breda, in de provincie Noord-Brabant. De blondine is gek op uitgaan met haar vriendinnen, shoppen en zonnen. Ze heeft een zwak voor verzorgde, zelfverzekerde en vooral volwassen mannen. Qua uiterlijk moeten ze lang en gespierd zijn, plus als het even kan enkele tattoo’s en een ‘zonnebank-tintje’ hebben.

Zelf onderhoudt ze haar lichaam immers ook aandachtig, want de Brabantse beauty- en fashionqueen doet aan fitness, boksen en alles wat met uiterlijke verzorging te maken heeft.

Brabantse Ayla hoopt op een specifieke ex in EOTB

Op haar EOTB-profiel lezen we dat Ayla de Zwart ‘een vrolijke en spontane dame, maar wel eentje met een kort lontje die in de villa op zoek gaat naar lust.’

‘Stiekem hoopt ze ook dat een hele specifieke ex van haar langskomt. Zet zij de boel op stelten, of zorgt de komst van een van haar exen voor de schrik van haar leven?’

‘Kansen zoals meedoen aan Ex on the Beach krijg je niet vaak’

“Het leek me een heel gaaf avontuur om aan te gaan. Zulke kansen krijg je niet vaak”, vertelt Ayla zelf over haar deelname. “Ze belooft alvast dat er veel spektakel op komst is tijdens haar seizoen in Ex on the Beach. “Want drama is er altijd, in een huis vol met exen.”

Spijt heeft ze echter niet. “Ik vond het persoonlijk een hele leuke ervaring. Ik heb geweldige mensen leren kennen en er nieuwe vrienden en vriendinnen aan over gehouden.” Wij zijn razend benieuwd naar Ayla in EOTB!