Love & Reality

Dusty Taconis in Ex on the Beach: Double Dutch een echte sfeermaker

Dusty Taconis behoort tot de acht singles die het strand openden in Ex on the Beach: Double Dutch. De vrijgezel uit Hoofddorp laat er geen twijfel over bestaan met welke intenties hij meedoet aan EOTB: hij wil zo veel mogelijk vrouwen scoren.

Dusty Taconis in Ex on the Beach: Double Dutch

Dusty Taconis zag 23 jaar geleden voor het eerst het levenslicht in Hoofddorp. Hij heeft gewerkt in het Hilton Hotel, en als Duty Manager bij NH Amsterdam Schiphol Airport. Tegenwoordig verdient Dusty zijn geld als leidinggevende bij het Courtyard by Marriott.

Op zijn profielpagina bij MTV wordt Dusty ‘de grote sfeermaker van dit seizoen’ genoemd. Dat heeft hij vooral te danken aan zijn vlotte babbel en aanstekelijke lach. En daarmee wil hij natuurlijk ook de dames in zijn bed gaan krijgen tijdens Ex on the Beach: Double Dutch. Tot dusver had Dusty al 93 bedpartners, zegt hij zelf. “Mijn streven en mijn doel is om 100 bedpartners te hebben. Dat is sowieso wel iets waar ik naar uitkijk natuurlijk.”

EOTB-Dusty is BMX’er

Dusty wil daarmee een voorbeeld nemen aan illustere voorgangers als dekhengst Harrie en playboy Jorden uit EOTB. In zijn vrije tijd is hij – naast met meiden versieren – ook erg veel bezig met BMX’en. Hij heeft zelfs een eigen site over de fietssport en behaalt er een behoorlijk hoog niveau in. In het verleden was Dusty ook voetballer, maar zijn hart ligt toch echt bij de BMX.

De grote vraag is nu natuurlijk of hij zich een plezante weg door EOTB gaat fietsen, of dat hij keihard onderuit zal gaan. Hoe dan ook is Dusty Taconis helemaal klaar om de spotlights te grijpen in Ex on the Beach: Double Dutch!

De deelnemers aan Ex on the Beach Double Dutch 2021: DannyDustyGloriaJørneyKeanuLesleyOdimShaniImke

Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

Geplaatst door Dusty Taconis op Zondag 7 maart 2021

Geplaatst door Dusty Taconis op Dinsdag 2 februari 2021

Geplaatst door Dusty Taconis op Maandag 8 april 2019