Love & Reality

Shani Van Hoey in Ex on the Beach: Double Dutch

Shani Van Hoey behoort in Ex on the Beach: Double Dutch tot de groep van acht singles die vanaf dag 1 het strand en de villa onveilig hebben gemaakt. De Belgische tattookoningin is niet bang om bommetjes tot ontploffing te brengen, en dus mogen we verwachten dat ze de nodige drama en sensatie gaat creëren in EOTB seizoen 7.

Shani Van Hoey in Ex on the Beach: Double Dutch

De 23-jarige Shani van Hoey woont in het Belgische Temse. Aldaar runt ze een eigen tattooshop genaamd Tinta Maldita, die ze in oktober 2020 opende, maar een maand later al weer moest sluiten vanwege de coronacrisis en diens maatregelen. Meedoen aan Ex on the Beach: Double Dutch kwam dan ook als geroepen, op een gunstig moment.

Zelf is Shani logischerwijs ook voorzien van de nodige tattoos. Op haar profielpagina bij MTV wordt ze omschreven als ‘luid, aanwezig en recht voor haar raap’. “Je moet niet in de buurt komen van mijn man. Wat van mij is, is van mij”, waarschuwt de knappe blondine alvast.

Shani gaat terror zetten in EOTB

Op Rumag TV voorspelde presentator René Watzema dan ook dat ‘Shani echt terror gaat zetten’. Zelf was ze achteraf in ieder geval wel tevreden. “Ik ben mezelf gebleven, dat vind ik het belangrijkst. Het is een speciale ervaring geweest en al mijn verwachtingen zijn overtroffen. Het was de leukste uitdaging die ik tot nu toe ooit ben aangegaan.”

Shani valt op romantische mannen die lief zijn en weten wat ze willen in het leven. Tattoos zijn een pluspunt. Zodra mannen voldoen aan die eisen, dreigt de Vlaamse vlam zeer snel verliefd te worden. In dat geval komt de gevaarlijke jaloerse kant in haar naar boven. Maar in eerste instantie begint alles voor Shani bij lust. Wij kunnen alvast niet wachten om er achter te komen of die lust ook echt in liefde (en dus in de jaloerse Shani) is omgeslagen!

De deelnemers aan Ex on the Beach Double Dutch 2021: DannyDustyGloriaJørneyKeanuLesleyOdimShaniImke

Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ivan van Hoey (@ivan_van_hoey)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shani Van Hoey (@tinta.maldita)