Love & Reality

Keanu Ongena in Ex on the Beach: Double Dutch

Keanu Ongena is één van de originals in Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 7. De half-Belgische, half-Congolese hunk is vastberaden om alles uit het avontuur in de MTV-show te halen. Daarbij richt hij zich in eerste instantie op lust, maar liefde ligt altijd op de loer. Net als gevaarlijke exen!

Keanu Ongena in Ex on the Beach: Double Dutch

Keanu Ongena zag 22 jaar geleden voor het eerst het levenslicht in Sint-Niklaas, al woont hij tegenwoordig in Belsele. Hij is half Belgisch, half Congolees, en ambieert de titel van ‘grootste player van België’. Hoe hij die titel wil gaan bereiken? Met zijn stralende lach en zijn afgetrainde lichaam.

EOTB-Keanu is van Congolese afkomst

Want dat zijn naar eigen zeggen zijn belangrijkste wapens tijdens de jacht op zijn volgende prooi. Haal het niet in je hoofd om Keanu daar vanaf proberen te houden, of hem te intimideren, want deze Belgische blufkoning is voor niemand bang en gaat dan ook voor niemand op zij. Op zijn profielpagina bij MTV spreekt hij dan ook uit: “Ik kan jullie beloven dat ik voor drama, liefde en sexy momenten ga zorgen.”

In het dagelijkse leven zit Keanu bijna dagelijks in de sportschool (dat is ook wel te zien) of poseert hij voor de camera. Op de website van Model Management omschrijft hij zichzelf, met bijgevoegd een paar fijne foto’s: “Ik ben een full-time levensgenieter, erg sociaal, en ik loop altijd rond met een grote glimlach. Ik ben een zorgzaam type die altijd alles eruit probeert te halen.”

Lust, of toch ook liefde voor Keanu?

Keanu heeft zelf een zwak voor blonde vrouwen met veel humor en een groot achterwerk. Daar mag je hem altijd voor wakker maken. In Ex on the Beach: Double Dutch komt Keanu dan ook voornamelijk voor lust, maar hij staat er ook voor open om hopeloos verliefd te worden op een prachtvrouw in de villa. Al liggen er natuurlijk altijd nog exen op de loer, die roet in het eten kunnen gaan gooien.

Desondanks heeft Keanu met volle teugen genoten; niet voor niets liet hij zelfs een EOTB-tattoo zetten. Nice!

De deelnemers aan Ex on the Beach Double Dutch 2021: DannyDustyGloriaJørneyKeanuLesleyOdimShaniImke

Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

Geplaatst door Keanu Ongena op Maandag 24 augustus 2020

Geplaatst door Keanu Ongena op Zondag 5 juli 2020