Love & Reality

Danny Moors in Ex on the Beach: Double Dutch één van de blikvangers

Danny Moors schittert in Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 7. De Brabantse hunk heeft een levendig leven betreft het scoren van dames, ook al verloor hij vrij recent een deel van zijn been na een heftig motorongeluk. Daarom heeft Danny nu een beenprothese.

Danny Moors in Ex on the Beach: Double Dutch

Danny Moors is 23 jaar jong en is geboren en getogen in Helmond, in Noord-Brabant. Hij wordt op zijn profielpagina bij MTV omschreven als ‘stoer, sportief en bedekt met tatoeages’. In zijn vrije tijd pakt Danny graag een festival mee, of duikt hij de sportschool in. Dat is ook wel te zien aan zijn imposante fysieke gesteldheid.

Naar eigen zeggen is Danny ‘een echte playboy’ en is zijn liefdesleven behoorlijk, hectisch, wild en vooral actief. In eerste instantie moet Danny altijd even loskomen en zijn plekje in een groep vinden, maar als dat eenmaal is gebeurd is hij niet bang om op de voorgrond te treden en de spotlights te pakken.

Niet op zoek naar liefde, maar niets is uitgesloten

In Ex on the Beach: Double Dutch komt Danny niet per se voor de liefde, maar mocht het hem overkomen, staat de spierbundel er ook niet gelijk onwelwillend tegenover. Het belangrijkste is dat hij gewoon gaat genieten. “Ik ben altijd wel met meerdere meisjes bezig, maar vaak komen ze er wel achter en dan begint het drama weer”, kondigt het Brabantse feestbeest alvast aan.

EOTB-Danny heeft een beenprothese

Op de persfoto’s van MTV viel al snel op dat Danny een beenprothese heeft. Aan Rumag TV legt hij uit dat hij een half jaar geleden een motorongeluk heeft gehad. Daarbij is hij dus een deel van zijn been verloren. Desondanks doet hij dus nu al mee aan een nationaal tv-programma waarin je de hele dag in je korte broek/zwembroek loopt.

“Het is wat het is, je moet er toch wel mee door. Je kan ook wel de hele tijd in een hoekje gaan zitten, maar daar heb je alleen jezelf mee”, stelt Danny. En daar valt geen speld tussen te krijgen. Zet ‘m op, Danny!

De deelnemers aan Ex on the Beach Double Dutch 2021: DannyDustyGloriaJørneyKeanuLesleyOdimShaniImke

Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!