Love & Reality

Gloria Misengabu in Ex on the Beach: Double Dutch

Gloria Misengabu behoort tot de groep van acht singles die Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 7 van een start heeft voorzien. Gloria komt uit België, maar heeft Congolese roots en is niet bang om de EOTB-villa op zijn grondvesten te gaan laten schudden.

Gloria Misengabu in Ex on the Beach: Double Dutch

Gloria Misengabu is pas 20 lentes oud en daarmee de jongste van het gehele stel. Toch is de pittige tante uit Antwerpen, voorzien van Congolees bloed, helemaal klaar voor de rollercoaster die meedoen aan Ex on the Beach: Double Dutch met zich meebrengt. In het dagelijkse leven studeert ze International Business Management aan de Artevelde Hogeschool in Gent, dus we hebben hier wel degelijk te maken met beauty én brains.

EOTB-Gloria is van Congolese afkomst

Op haar profielpagina bij MTV laat Gloria er geen gras overheen groeien: “I am the bad b*tch, eerlijk gezegd: everybody calls me ‘The Crazy B*tch’.” Met dit knappe feestbeest valt dan ook absoluut niet te sollen, want dan krijg je ontegenzeggelijk de wind van voren.

Ready to rumble

Verder wordt Gloria omschreven als ‘uitbundig en niet vies van een beetje drama’. Ze draagt de ‘schijt aan alles en iedereen-mentaliteit’ met trots en zet daarmee ongetwijfeld de complete villa een paar keer op de kop.

Zelf denkt de Antwerpse schone dat ze de perfecte persoon is voor Ex on the Beach: Double Dutch. Maar gaan we dat ook daadwerkelijk terugzien op het moment suprême? Of laat Gloria zich tóch overrompelen door de andere EOTB-sterren in Spanje? Wij kunnen alvast niet wachten om er achter te gaan komen!

De deelnemers aan Ex on the Beach Double Dutch 2021: DannyDustyGloriaJørneyKeanuLesleyOdimShaniImke

Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!