Over Ons

LoveReality.nl is onderdeel van Lex Bird Media

Lex Bird Media
Prinses Beatrixlaan 15
3738VG Maartensdijk

contact: info@lexbirdmedia.nl

Over LoveReality.nl

LoveReality.nl zag in mei 2019 het levenslicht. De website richt zich op de realitywereld, waarbij de datingshows een speciaal plekje in ons hart hebben. Dagelijks brengen we nieuws over de realitysterren en de programma’s die op de buis verschijnen en op alle streamingdiensten te vinden zijn. Naast nieuws brengen we ook recaps over de programma’s, zoomen in op achtergronden en spreken met realitysterren hoe het met ze is verlopen na hun deelname aan een programma zoals Boer zoekt Vrouw, Lang Leve de Liefde, B&B Vol Liefde of Ik Vertrek. Op lovereality.nl ligt de focus op Nederlandse reality- en datingprogramma’s, maar werpen we ook een blik op de internationale krakers.

Over Lex Bird Media

Lex Bird Media produceert sinds februari 2011 online mediasites, gericht op specifieke onderwerpen. In het verleden maakten TweedeDivisie.org, Dartinfo.nl, SterrenOpTV en Spelersvrouw.nl onderdeel uit van de organisatie. Momenteel draaien naast LoveReality.nl ook de site Netflix-Nederland.nl en Waargebeurdefilms.nl binnen Lex Bird Media.

Redactie LoveReality.nl

Sam Borremans, Benjamin Hagen, Maikel de Lange, Alex van Vogelpoel

Copyright © LoveReality.nl 

Alle auteurs- en databankrechten ten aanzien van de inhoud van deze website worden uitdrukkelijk voorbehouden. Deze rechten berusten bij LoveReality.nl dan wel Lex Bird Media. Voor het overnemen, opslaan en verspreiden van of delen van de inhoud en gebruik van de vormgeving, op welke manier dan ook, dient u vooraf schriftelijke toestemming te hebben verkregen van de rechthebbende (Lex Bird Media).