Love & Reality

Levi Curiel is te zien in Ex on the Beach Double Dutch

Levi Curiel behoort tot de acht deelnemers aan Ex on the Beach Double Dutch, dat vanaf 5 april te zien is op MTV. De gespierde personal trainer hoopt zo veel mogelijk vrouwen achter zijn naam te kunnen schrijven in de realityserie.

Levi Curiel in Ex on the Beach Double Dutch

Levi Curiel is woonachtig in Den Haag. Hij verdient zijn geld als personal trainer in de sportschool ‘Big Gym’ in zijn woonplaats. Voor goede voedings- en trainingsschema’s ben je bij deze spierbundel zeer zeker aan het juiste adres.

Levi is, zoals zijn mooie tint al doet verraden, niet helemaal Hollands. Hij is namelijk van Dominicaans- en Antilliaanse afkomst. In liefde heeft hij voorlopig nog niet heel veel trek: de 26-jarige womanizer komt vooral voor lust naar de Ex on the Beach-villa.

Levi uit Ex on the Beach van Dominicaanse en Antilliaanse afkomst

Van vrouwen met mooie billen wordt hij heel warm, op vrouwen die niet goed kunnen luisteren en altijd alles beter denken te weten knapt hij keihard af.

De grote vraag is natuurlijk of hij tijdens EOTB volop gaat scoren bij de vrouwen, of dat zijn periode in de villa verpest gaat worden door de constante stroom aan exen op het strand van Thailand. Wij zijn benieuwd!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Fitness life good guy.

Een bericht gedeeld door (@goworkoutpt) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We blijven pushen.

Een bericht gedeeld door (@goworkoutpt) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@goworkoutpt) op