Love & Reality

Jørney Hendrikx in Ex on the Beach: Double Dutch absolute bombshell

Jørney Hendrikx is te zien in Ex on the Beach: Double Dutch, waaraan ze samen met zeven andere hongerige singles begon. De Brabantse beauty is vastberaden om de aanwezige heren behoorlijk gek te maken met haar verleidingstechnieken.

Jørney Hendrikx in Ex on the Beach: Double Dutch

Jørney Hendrikx is 24 lentes jong en is geboren en getogen in Breda, in Noord-Brabant. Zoals haar naam doet vermoeden heeft ze ook Scandinavische roots; Jørney is namelijk de troste eigenaresse van Noors bloed, en noemt zichzelf op Instagram dan ook een Viking Dutchy.

EOTB-Jørney Noorse afkomst

Aan zelfvertrouwen heeft de knappe Jørney alvast geen tekort. Zo lezen we op haar profielpagina bij MTV al het pittige citaat: “Waarom ik de perfecte kandidaat ben? Wacht maar af wat ik kan doen met tien mannen op een eiland!”

Verder wordt ze ‘energiek en sportief’ genoemd. Dat blijkt wel uit het feit dat ze alleraardigst kan kickboksen. Ook haar afgetrainde lichaam dient als prima bewijsvoering ervan. Met deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch ‘wil ze haar horizon verbreden’. Daarnaast leek het haar simpelweg een leuke, mooie ervaring in deze verder zo saaie coronatijd. Jørney is al vaker benaderd door MTV, maar nu was de timing voor haar dus perfect.

Back to her Ex?

Het 1.78 meter langer model, dat onder meer in het Issue Magazine heeft gestaan, ‘wil ook uitzoeken of er nog een verdwaald vlindertje gevonden kan worden bij een ex of twee’. We kunnen er dus vanuit gaan dat oude vlammen die voor haar aanspoelen de nodige ophef en dram kunnen gaan veroorzaken op het eiland en in de villa.

Zelf gaat Jørney in ieder geval voor niemand aan de kant, ook al merkt ze dat het vaak voorkomt dat vrouwen haar niet leuk vinden. Mannen gelukkig wel. Wij zijn alvast razend benieuwd naar wat dát op gaat leveren straks, in Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 7!

De deelnemers aan Ex on the Beach Double Dutch 2021: DannyDustyGloriaJørneyKeanuLesleyOdimShaniImke

Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!