Love & Reality

Lynn van Tiggelen kandidaat in Ex on the Beach Double Dutch

Lynn van Tiggelen doet mee aan Ex on the Beach Double Dutch seizoen 6, dat vanaf 5 april weer op MTV te zien is. De blondine is knap en ambitieus, maar op het gebied van de liefde had ze nog geen succes. Gaat dat in Thailand veranderen?

Lynn van Tiggelen in Ex on the Beach Double Dutch

Lynn van Tiggelen is geboren en getogen in Eindhoven, waar ze nog steeds woont en werkt. De knappe jongedame van 22 lentes jong studeerde sociaal maatschappelijke dienstverlening op de LOI en werkt sinds 2016 als begeleidster bij GewoonUniek, in de begeleiding van kinderen met autisme.

EOTB-Lynn heeft haar eigen bedrijfje

Verder heeft Lynn van Tiggelen ook haar eigen bedrijf in een totaal andere sector opgezet: ze is multimedia-designer en content creator onder haar eigen naam. Ook haar – eveneens knappe – zusje Cheryl van Tiggelen valt onder het team van Lynn.

Volgens haar profielpagina bij Ex on the Beach is de brunette op ieder feestje ‘een gangmaker zonder grenzen’. Ze benadrukt dat ze een natural beauty is, en voorlopig ook nooit plastische chirurgie heeft overwogen.

Lynn kan in ‘psycho-versie van zichzelf veranderen’

Lynn heeft een zwak voor mannen met humor, die tegengas durven en kunnen bieden. Verder moeten ze net als haar ‘lekker gek’ durven te zijn, zonder schaamte.

Maar pas op, want Lynn kan erg jaloers worden en ‘verandert dan in de psycho-versie van zichzelf’. In de afgelopen EOTB-seizoenen was er altijd een psycho-diva die de boel flink op de kop wist te zetten. Wordt dat Lynn in seizoen 6?