Love & Reality
Ex on the Beach Double Dutch

Hoe werkt Ex on the Beach Double Dutch?

Hoe werkt Ex on the Beach Double Dutch? Ex on the Beach draait al langer bij MTV, maar pas sinds 2016 kwam de realityserie ook naar Nederland en Vlaanderen. Op 28 augustus ging het eerste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch van start, ontstaan uit een samenwerking tussen MTV Vlaanderen en MTV Nederland. De deelnemers zijn dan ook deels afkomstig uit Nederland en deels afkomstig uit België.

Hoe werkt Ex on the Beach Double Dutch?

Ex on the Beach Double Dutch werkt totaal anders dan Temptation Island. Waar het bij dat realityprogramma draait om de ultieme relatietest, krijgen we in Ex on the Beach Double Dutch juist te maken met mensen die al uit elkaar zijn. Acht vrijgezelle mannen en vrouwen krijgen de kans van hun leven: een droomreis met een luxe villa als hun nieuwe onderkomen. Hun doel? Liefde vinden.

Wat ze dan echter nog niet weten, is dat MTV alles uit de kast heeft getrokken om ook de exen van de deelnemers in te laten vliegen. Waar de ene ex uit is op wraak, hoopt de ander juist de relatie terug te krijgen. Deze nieuwe exen worden op een speciale manier in de villa verwelkomd.

Ex on the Beach Double seizoen 7

Iedere keer als er een nieuwe ex in aantocht is, worden er drie deelnemers naar het strand gestuurd. De ex is van één van die drie deelnemers. En net wanneer je denkt dat het echt niet erger kan, zorgt de Tablet of Terror graag voor extra drama door uitgerekend de verkeerde mensen op date te sturen.