Love & Reality

Olivia Talaronek schittert in Ex on the Beach Double Dutch

Olivia Talaronek behoort tot de groep van acht bloedmooie vrijgezellen in Ex on the Beach Double Dutch seizoen 6, dat vanaf 5 april op de zender MTV wekelijks te bewonderen is.

Olivia Talaronek in Ex on the Beach Double Dutch

Olivia Talaronek is geboren en getogen in Bazel, in de omgeving van Antwerpen in België. Ze studeerde Orthopedagogie en Toegepaste Jeugdcriminologie, maar stiekem droomt ze al van kleins af aan van een carrière als model.

En de 23-jarige blondine is ontzettend goed op weg, want in 2019 werd ze nog verkozen tot Miss Fashion 2019 in ons buurland. Een jaar eerder schreef Olivia ook al de internationale titel van Miss Lumière achter haar naam.

Olivia uit Ex on the Beach is model

Olivia heeft een zwak voor grote, gespierde mannen. Hoe breder, hoe beter. Op haar profielpagina wordt ze door MTV al ‘de prinses van seizoen 6’ genoemd, dus dat belooft alvast veel goeds.

Een grote afknapper is voor Olivia het niet hebben van een eigen mening. Ook mannen die niet veel moeite willen doen hoeven niet bij deze beauty aan te kloppen.

Olivia hoopt op ware liefde in EOTB

Stiekem hoopt Olivia de ware liefde over te houden aan haar avontuur op de stranden van Thailand. Hopen dus dat de mannen niet alleen uit lust bij haar aan gaan kloppen tijdens Ex on the Beach, maar ook vanwege oprechte interesse.