Love & Reality

Odim in Ex on the Beach: Double Dutch

Odim is te zien in Ex on the Beach: Double Dutch, en nog meer te hóren in de serie. Hij is namelijk degene die voor nogal wat scheve gezichten zorgt met een ietwat merkwaardige oerkreet. De Belg is in het verleden nog voetballer op hoog niveau geweest.

Odim in Ex on the Beach: Double Dutch

Odim is geboren en getogen in Antwerpen, in België. Hij is 24 jaar en gek op billen: dat vindt hij ‘het mooiste van alles’, zo lezen we op zijn profielpagina bij MTV. “Ik vind het heerlijk om er naar te kijken, om ze aan te raken, en vooral: als meiden er mee bovenop je komen zitten”, klinkt het.

EOTB-Odim heeft op hoog niveau gevoetbald

Odim heeft op behoorlijk hoog niveau gevoetbald en is nog steeds erg sportief, maar dan vooral in de sportschool. Odim zit dan ook dagelijks aan de apparaten in de gym. Als hij na een flinke sessie nog steeds energie overheeft, steekt hij die kraag in vrouwen. Letterlijk, want deze ‘Mr. Positivo’ is nog net niet verslaafd aan het bedrijven van de liefde.

Zijn belangrijkste wapen is zijn stralende lach, resulterend uit immer positive vibes. Daarom is Odim ‘een aanwinst voor iedere dame die de villa dit jaar zal betreden’, denk hij zelf. “Ik ben licht gestoord, maar ik ben niet gevaarlijk hoor. Misschien mijn kleine heer wel”, lacht hij.

Al bijna een jaar vrijgezel

Odim is al bijna een jaar vrijgezel, maar in die tijd heeft hij natuurlijk wel meerdere dames hof gemaakt. Vervolgens ‘loog hij dat hij terug naar Afrika was gegaan, naar zijn familie’, vertelt Odim, om de dames vervolgens te ghosten. Helaas voor hem is er voor verdwijnen in Ex on the Beach: Double Dutch geen enkele mogelijkheid. Als hij zijn billen aldaar brandt, moet hij dus óók op de blaren gaan zitten!

De deelnemers aan Ex on the Beach Double Dutch 2021: DannyDustyGloriaJørneyKeanuLesleyOdimShaniImke

Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!