Love & Reality
Ex on the Beach Double Dutch

Uitzendschema Ex on the Beach Double Dutch

Ex on the Beach Double Dutch keert terug en heeft een duidelijk uitzendschema. We maken ons nu op voor seizoen 7, met onbekende vrijgezellen uit Nederland en België. Al in april gaan de uitzendingen van het nieuwste seizoen, dat nu al gegarandeerd staat voor heel wat drama, van start.

Ex on the Beach Double Dutch

Ex on the Beach is één van de realityprogramma’s die is overgewaaid vanuit het buitenland. Sinds 2016 kunnen we in Nederland aan de slag met een Vlaams-Nederlandse uitvoering van de show. In Ex on the Beach Double Dutch worden nietsvermoedende vrijgezellen naar een tropisch eiland gestuurd.

Terwijl ze denken dat ze een heerlijke vakantie tegemoet gaan, blijkt ondertussen dat ze op het eiland te maken krijgen met hun ex’en. De Tablet of Terror doet er alles aan om de sfeer in de villa met enige regelmaat flink te verpesten. Voor het zesde seizoen krijgen we te maken met:

Uitzendschema Ex on the Beach Double Dutch

Ex on the Beach Double Dutch seizoen 7 gaat op zondag 11 april 2021 om 21.30 uur van start bij MTV. Daarna verschijnt iedere week op zondag op hetzelfde tijdstip een nieuwe aflevering. Doordeweeks worden de afleveringen van Ex on the Beach Double Dutch All Stars op verschillende tijdstippen en met enige regelmaat herhaald. Daarnaast worden de nieuwe afleveringen van Ex on the Beach Double Dutch seizoen 7 ook toegevoegd aan het aanbod van Videoland. De eerste aflevering verschijnt op woensdag 8 april en daarna worden wekelijks nieuwe afleveringen toegevoegd.

Aflevering bij MTV bij Videoland
1 11 april 12 april
2 18 april 19 april
3 25 april 26 april
4 2 mei 3 mei
5 9 mei 10 mei
6 16 mei 17 mei
7 23 mei 24 mei
8 30 mei 31 mei
9 6 juni 7 juni
10 13 juni 14 juni