Uitzendschema Ex on the Beach Double Dutch

Ex on the Beach Double Dutch keert terug en heeft een duidelijk uitzendschema. Ditmaal niet met een gewoon seizoen, maar een All Stars seizoen waarin we oude bekenden terug zien. Voor het nieuwste seizoen hebben de makers oude bekenden uit de eerste vier seizoenen van de realityeserie teruggehaald. Al in mei gaan de uitzendingen van het nieuwste seizoen, dat nu al gegarandeerd stat voor heel wat drama, van start.

Ex on the Beach Double Dutch

Ex on the Beach is één van de realityprogramma’s die is overgewaaid vanuit het buitenland. Sinds 2016 kunnen we in Nederland aan de slag met een Vlaams-Nederlandse uitvoering van de show. In Ex on the Beach Double Dutch worden nietsvermoedende vrijgezellen naar een tropisch eiland gestuurd.

Terwijl ze denken dat ze een heerlijke vakantie tegemoet gaan, blijkt ondertussen dat ze op het eiland te maken krijgen met hun ex’en. De Tablet of Terror doet er alles aan om de sfeer in de villa met enige regelmaat flink te verpesten. Voor het All Stars-seizoen krijgen we te maken met Alisa, Esmee, Sharon, Lisa, Yasmine, Wayne, Roy, Harrie en Renan.

Uitzendschema Ex on the Beach Double Dutch

Ex on the Beach Double Dutch All Stars gaat op zondag 19 mei om 21.30 uur van start bij MTV. Daarna verschijnt iedere week op zondag op hetzelfde tijdstip een nieuwe aflevering. Doordeweeks worden de afleveringen van Ex on the Beach Double Dutch All Stars op verschillende tijdstippen en met enige regelmaat herhaald. Daarnaast worden de nieuwe afleveringen van Ex on the Beach Double Dutch All Stars ook toegevoegd aan het aanbod van Videoland. De eerste aflevering verschijnt op woensdag 22 mei en daarna worden wekelijks nieuwe afleveringen toegevoegd.

Aflevering bij MTV bij Videoland
1 19 mei 22 mei
2 26 mei 29 mei
3 2 juni 5 juni
4 9 juni 12 juni
5 16 juni 19 juni
6 23 juni 26 juni
7 30 juni 3 juli
8 7 juli 10 juli
9 14 juli 17 juli
10 21 juli 24 juli