Love & Reality

Dennis Roos is te zien in Ex on the Beach Double Dutch

Dennis Roos behoort tot de acht vrijgezellen die starten aan Ex on the Beach Double Dutch seizoen 6, dat vanaf 5 april op MTV te volgen is.

Dennis Roos in Ex on the Beach Double Dutch

Dennis Roos is een trotse Hagenees van 22 lentes jong. Vrouwen die op stoere kerels vallen zullen ongetwijfeld voor hem zwichten, want deze spierbundel is onderdeel van de infanterie (militairen die ’te voet’ ten strijde gaan) bij de Koninklijke Landmacht.

In zijn vrije tijd zit Dennis vooral in de sportschool om zijn sixpack te onderhouden, of loopt hij in Den Haag om vrouwen te versieren. Want volgens zijn profielpagina bij MTV is Dennis ’24 uur per dag, 7 dagen per week’ bezig met het hoofd op hol doen brengen bij de dames.

Dennis uit Ex on the Beach is militair

Probleem is wel dat hij ‘meestal na één keer seks wel uitgekeken raakt’. Dat belooft dus spektakel voor zijn verblijf in de beruchte villa van Ex on the Beach Double Dutch. Dennis knapt af op kinderachtig gedrag en vrouwen die denken dat ze alles zijn.

‘Dominante playboy’ opent de jacht op de vrouwen in EOTB

‘Hij heeft geen rem en vindt niets opwindender dan billen en komt dan ook naar de villa voor lust. Gaat deze dominante playboy met zijn versiertactiek iedere vrouw in de villa regelen, of zorgt zijn defensieve karakter voor heel veel problemen?’, besluit MTV de voorstelronde van Dennis Roos. We kijken er naar uit om deze womanizer aan het werk te zien in EOTB!