Love & Reality

Dante Vermeeren deelnemer aan Ex on the Beach Double Dutch

Dante Vermeeren is één van de vrijgezellen die meedoen aan Ex on the Beach Double Dutch seizoen 6, dat vanaf 5 april te zien is op MTV. De oud-profvoetballer hoopt op de Thaise stranden zo veel mogelijk leuke vrouwen te kunnen ontmoeten.

Dante Vermeeren in Ex on the Beach Double Dutch

Dante Vermeeren droomde als kleine jongen al van een glansrijke carrière als profvoetballer. Uiteindelijk was hij er ook razend dichtbij, want jarenlang speelde hij in de jeugdopleiding van KV Oostende, dat uitkomt op het hoogste niveau van België.

Uiteindelijk verliet Dante Oostende toen hij in het elftal onder 19 speelde. De middenvelder tekende bij KVV Coxyde, maar volgens de website Transfermarkt.de stopte hij daar een jaar later helemaal met voetbal. In 2017 vervloog daarmee definitief de droom om een grote speler in de voetbalwereld te worden.

Dante uit Ex on the Beach was voetballer

En dus heeft Dante nu alle tijd om de beest uit te hangen tijdens Ex on the Beach Double Dutch. Op zijn profielpagina bij MTV lezen we: ‘De man die de harten van iedere dame dit seizoen doet stoppen met zijn looks, is de Vlaamse Dante (22). Als iemand klaar is om de grenzen op te zoeken, dan is hij dat wel.’

Dante valt op vrouwen die iets aan zichzelf hebben laten doen

‘Deze sportieve man heeft naar eigen zeggen alles gedaan op seksueel vlak. Hij valt op vrouwen die iets aan zichzelf hebben laten doen. Dante stapt niet snel zelf op iemand af, maar als er een klik is, dan kan verliefdheid bij hem snel komen. Gaat het hem lukken om die klik te vinden, of brengt hij de temperatuur in de villa tot ongekende hoogtes?’ Wij zijn alvast razend benieuwd!