Love & Reality

Julie Vanmol deelneemster aan Ex on the Beach Double Dutch

Julie Vanmol is één van de deelneemsters aan Ex on the Beach Double Dutch. Samen met zeven andere vrijgezellen zien we haar vanaf aflevering 1 los gaan in Thailand. Saillant detail: ze werkt in de tattooshop van Temptation Island-ster Fabrizio Tzinaridis.

Julie Vanmol in Ex on the Beach Double Dutch

Julie Vanmol is 23 jaar geleden geboren in Bree, een stad in de Belgische provincie Limburg. Tegenwoordig woont ze knappe brunette echter in Genk en werkt in Beringen, want daar zetelt Fabrizio met zijn tattoo saloon.

Eerder werkte ex Pommeline Tillière ook aan de zijde van Fabrizio en Julie, maar na de breuk met eerstgenoemde besloot de blondine iets verderop haar eigen tattoozaak te openen.

EOTB-Julie werkt in tattooshop van Temptation-Fabrizio

Niet geheel verrassend heeft Julie haar eigen lichaam ook behoorlijk laten versieren met inkt. Onder meer op haar buik, bovenbeen en arm zien we imponerende tatoeages. Verder switcht de Ex on the Beach-kandidaat graag van kapsel: van dreadlocks tot vlechten of juist voluptueus gekruld haar.

Op haar profielpagina van EOTB lezen we dat Julie ‘een echte levensgenieter is, die dol is op gekke en spontane acties’. In eerste instantie hanteert ze vaak de hard to get-methode, maar zodra er echt gevoelens bij haar opspelen kan ze juist snel jaloers worden.

Welke exen van Julie spoelen aan in Ex on the Beach?

Julie heeft een zwak voor gespierde, sportieve en (licht)getinte hunks. Mocht een man aan die eisen voldoen schroomt Julie niet om direct op hem af te stappen.

Enthousiasme wisselt ze regelmatig af met een ongeremde grote mond. Wij zijn razend benieuwd welke van die twee het wordt als Julie één van haar exen uit de zee ziet komen wandelen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Julie Ex On The Beach DD S6🌴 (@julieetattoo) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sorry for the spam #sauna #pure @two4one.be @pure_sauna

Een bericht gedeeld door Julie Ex On The Beach DD S6🌴 (@julieetattoo) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

What I luv to do💉

Een bericht gedeeld door Julie Ex On The Beach DD S6🌴 (@julieetattoo) op