Love & Reality

Lesley Versprille in Ex on the Beach: Double Dutch ‘de vrouwelijke Harrie’

Lesley Versprille gaat in Ex on the Beach: Double Dutch de boel behoorlijk op stelten zetten. Ze is uitgesproken in haar ambitie om het record aan bedpartners van Harrie ‘Dekhengst’ Snijders te verbreken in de villa.

Lesley Versprille in Ex on the Beach

Lesley Versprille is in maart 2021 24 jaar oud geworden. Ze heeft detail- en groothandel gestudeerd op het ID College en werkte daarna twee jaar lang als verkoopmedewerkster bij de Hema. Tegenwoordig staat ze in de winkel van America Today, in Leidschendam (Zuid-Holland).

Op haar profielpagina bij MTV lezen we dat Lesley absoluut weet wat ze wil. In het geval van haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch is dat ook duidelijk: het record van Harrie Snijders verbreken, qua het aantal bedpartners. “Ik ben de vrouwelijke versie van Harrie. Ik heb seks zonder gevoelens en doe waar ik zin in heb”, kondigt ze zelf aan.

Lesley Versprille ‘de vrouwelijke Harrie’

Lesley ontwikkelt niet snel gevoelens voor iemand en raakt vaak al heel gauw uitgekeken op een jongen. Dat komt goed uit, als je zoveel mogelijk verschillende mannen het bed in wil krijgen. Ze vindt de liefde (al is deze term dus discutabel) bedrijven dan ook ‘ongelooflijk belangrijk’.

Op de persdag van MTV herhaalde Lesley nog eens haar streven om Harrie te evenaren. “Zeker. Hij vrijt zonder gevoelens, ik vind ook dat daar niet per se gevoelens voor nodig zijn.” Tot dusver heeft ze met ongeveer 50 mannen het bed gedeeld. “Je kan het gewoon met jan en alleman doen, ja. Het is iets natuurlijks, toch?” Wij kunnen alvast niet wachten om Lesley in actie te zien!

De deelnemers aan Ex on the Beach Double Dutch 2021: DannyDustyGloriaJørneyKeanuLesleyOdimShaniImke

Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

Geplaatst door Lesley Versprille op Maandag 15 maart 2021

Geplaatst door Lesley Versprille op Zaterdag 19 december 2020