Love & Reality
Vera Big Brother 2022 deelneemster

Vera Dijkstra in Big Brother 2022

Vera Dijkstra is te zien in Big Brother 2022. Voor wie wel eens Miss verkiezingen volgt, is Vera wellicht geen onbekende meer. Zo werd ze al verkozen tot Miss Tourism Sri Lanka International, was ze tweede bij Miss Beauty of Zeeland en belandde ze in de top acht bij de Miss All Nations Pageant. Vanaf maandag 3 januari is ze dagelijks te zien in Big Brother seizoen 2. Lukt het Vera om de kijkers thuis te overtuigen om haar lang in Big Brother 2022 te houden?

Vera Dijkstra in Big Brother 2022

Vera Dijkstra is 26 jaar oud en te zien in Big Brother 2022. Ze leeft bij de slogan: “Ik ben iemand die liever de gok waagt dan op safe te spelen.” Het is dan ook duidelijk dat ze in Zeeland geboren en getogen Vera haar hand niet omdraait voor deelname aan Big Brother. Al zal het voor haar een groot nadeel zijn dat ze het, als haar avontuur goed verloopt, maandenlang zal moeten doen met haar husky waar ze regelmatig video’s van plaatst op TikTok.

Modepopje

In het dagelijks leven is Vera werkzaam in een parfumerie waar ze klanten adviseert over schoonheidsproducten. Het is dan ook geen geheim dat ze zelf graag bezig is met haar uiterlijk. Niet voor niets wordt ze regelmatig modepopje genoemd. Met haar uiterlijk won Vera al verschillende Miss-verkiezingen.

Vera houdt niet van liegen

Vera omschrijft zichzelf als een vrolijk, eerlijk en sociaal persoon. Ze houdt absoluut niet van liegen. “Ik heb liever dat iemand glashard eerlijk is dan dat ze achter mijn rug om praten.” Ze hoopt dat die eerlijkheid ook terugkomt in het spel van Big Brother. “Ik heb liever dat we het allemaal eerlijk spelen. Dan wordt het een hele leuke tijd.”

Vera staat altijd open voor een gesprek en gezelligheid. Ze weet ook al welke rol ze aan gaat nemen in het Big Brother huis. “Ik denk dat de rol die ik ga opnemen in het huis, wel iemand is die de groep bij elkaar probeert te houden. Ik zou mezelf niet wegcijferen, want ik ben wel iemand dat als er iets is wat me niet zint, dan kan ik daar echt wel wat van zeggen”, aldus Vera. Vanaf maandag 3 januari volg je Vera dagelijks in Big Brother 2022.

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

Big Brother 2022 Deelnemers: AmyDimitriEvelineGraceHanneJulioKittyKristofLeroyNawelNouchinePeterSalarSercanTobiasVera