Love & Reality
Grace Big Brother 2022 deelnemer

Grace Rodrigues in Big Brother 2022

Grace Rodrigues doet mee aan Big Brother 2022. Grace heeft de laatste jaren al een flinke fanbase opgebouwd. Met 35.000 volgers op Instagram is ze al een ware influencer. In het dagelijks leven is Grace werkzaam als verkoopster. Grace is inmiddels 35 jaar oud en mag zichzelf een tienermoeder noemen. Ze werd op haar vijftiende moeder. Mocht Grace Rodrigues erin slagen om Big Brother winnend af te sluiten, dan weet ze al precies wat ze met het geld gaat doen.

Grace Rodrigues in Big Brother 2022

Voor Grace Rodrigues is haar deelname aan Big Brother 2022 een droom die uitkomt. De Nederlands-Braziliaanse dame uit Breda heeft dan ook al meerdere pogingen gedaan om ooit mee te mogen doen aan het programma. “Ik probeerde al 10 jaar mee te doen, aan beide versies. Ik kijk Big Brother sinds mijn 14e. Het bestaat al 22 jaar lang in Brazilië, het is daar nooit gestopt, het is echt dé realityshow daar”, laat ze weten aan De Telegraaf.

“En niet alleen reality maar ook een soort loterij, iedereen die meedoet of je wint of niet, komt wel altijd met iets uit het huis. Een stuk fame of een beetje geld, je leven verandert hoe dan ook.” Met Grace in het huis hoeven kijkers ook niet bang te zijn dat het een saai seizoen wordt. Grace wil de boel graag entertainen en omschrijft zichzelf als druk en vrolijk.

Grace was tienermoeder

Grace Rodrigues heeft niet altijd het makkelijkste leven gehad. Ze is opgegroeid in Brazilië, maar toen haar moeder verliefd werd op een Nederlandse man, verhuisde het hele gezin naar Nederland. Vlak daarvoor was Grace zlf op vijftienjarige leeftijd bevallen van een kindje. Ondanks dat het niet altijd makkelijk is voor Grace, hebben alle gebeurtenissen in haar leven haar wel sterker gemaakt.

Zus helpen

Met haar deelname aan Big Brother hoopt Grace vooral een grote zak geld over te houden. Niet voor haarzelf, maar vooral voor haar zus. “Ik denk dat alle buitenlanders die naar Nederland komen dat gevoel hebben van I made it, want je hebt zoveel hier. Maar de mensen die achter zijn gebleven hebben het niet zo goed. Een paar zussen van mij wonen ok, maar ik heb ook een zus die in een favela woont – gevaarlijk gebied waar mensen bijna elke dag wel vermoord worden.” Grace maakte dat van dichtbij mee toen ze in 2018 een neefje kwijtraakte. Mocht ze Big Brother winnen, dan gaat ze er alles aan doen om haar zus weg te halen uit de favela. Ook hoopt ze haar vader dan weg te kunnen krijgen uit de gevaarlijke wijk waar hij nu woont.

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

Big Brother 2022 Deelnemers: AmyDimitriEvelineGraceHanneJulioKittyKristofLeroyNawelNouchinePeterSalarSercanTobiasVera