Love & Reality
Julio Big Brother 2022

Julio Neves Dias in Big Brother 2022

Julio is in Big Brother 2022 na ruim twee weken één van de bewoners geworden. Hij voegde zich na het vertrek van Kitty bij de groep en zal proberen om de resterende dagen vol te houden in het huis. Daarvoor zal Julio in Big Brother de hechte groep moeten zien te bereiken.

JND coaching & counseling

De 43-jarige Julio Neves Dias is getrouwd met Frank en samen hebben ze twee kinderen. Julio omschrijft zichzelf als een echte familieman. Buiten Big Brother heeft Julio een coaching & counseling bureau genaamd JND. Inderdaad zijn initialen. “Ik werk al jaren als teammanager. In deze rol heb ik leiding en training gegeven aan verschillende groepen, van verschillende groottes. Iedere groep met z’n eigen dynamiek en inhoud.”

Julio in Big Brother

“Dagelijks kom ik mensen tegen die in relatie tot zichzelf of tot een ander vastlopen in de communicatie en in gedrag. Dit zijn vragen waar ik zelf in het verleden mee heb geworsteld. Tot ongeveer mijn 35ste heb ik de overtuiging gehad dat ik het zelf kon oplossen en de antwoorden zelf kon vinden. Uiteindelijk heb ik hulp ingeschakeld. Samen met een coach heb ik bepaalde zaken en gevoelens op een rijtje kunnen zetten. En dit heeft mij geholpen de antwoorden te vinden die ik zocht.” Hier is Julio dus zelf mee verder gegaan.

Een dag niet gelachen…

Het werk staat voor Julio door Big Brother even stil. “Ik vind het onwijs fijn om mensen om me heen te hebben, daar kan ik heel veel energie uit opzuigen. Ik kan er ook voor zorgen dat het leuk is, tenminste dat is in ieder geval wat ik van mezelf weet. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Dat is voor mij wel mijn levensmotto”, vertelt Julio in zijn introductiefilmpje van Big Brother.

Geeft Big Brother Julio een stoot?

Hij vervolgt: “Ik kan tegen een stootje, maar ik weet niet of Big Brother mij een stootje gaat geven of een stoot. En daar ben ik best wel bang voor. Wat ik tot nu toe heb meegemaakt, en dat is denk ik ook nog maar het topje van de ijsberg, is dat het één hele grote mindfuck is. Ik denk dat als ik eenmaal door de poort heen ben van het Big Brother huis dat de bewoners hun best zullen doen om mij op mijn gemak te zullen voelen. Daar moet ik denk ook maar op vertrouwen. Het gaat wel goedkomen.”

Wat kan Julio verwachten?

En de uitdagingen die Julio te wachten staan in Big Brother? “Ik ben benieuwd of er dingen met mij gaan gebeuren die ik helemaal niet van mezelf had verwacht. Of dat ik juist wel ga zijn zoals ik van mezelf had verwacht, Julio zo ben jij al 43 jaar en zo blijf jij ook.”

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

Big Brother 2022 Deelnemers: AmyDimitriEvelineGraceHanneJulioKittyKristofLeroyNawelNouchinePeterSalarSercanTobiasVera