Love & Reality
Nawel Big Brother 2022 bewoner

Nawel Seghairi in Big Brother 2022

Nawel Seghairi is in Big Brother 2022 één van de bewoners. Ze mocht niet direct van de start aanschuiven, wel heeft ze eigenlijk niets gemist. Samen met Salar zat ze namelijk eerst in het datacenter en kon alle andere kandidaten observeren. Zo koos Nawel in Big Brother dan ook de eerste afvaller!

Nawel groot op TikTok

Misschien komt Nawel je voor Big Brother al bekend voor. Dat kan goed, want Nawel heeft op TikTok naam gemaakt. Ze heeft daar al liefst een kleine 100.000 volgers en dat zal tijdens Big Brother vermoedelijk alleen maar toenemen. Zo’n achterban kan haar wel eens helpen, het zijn tenslotte de kijkers die uiteindelijk bepalen wie er naar huis moeten én wie er blijven.

Nawel in Big Brother als zotte doos

De 26-jarige Nawel is half Tunesisch en half Marokkaans. Ze woont in België en vindt zichzelf een beetje een zotte doos. “Ik ben ook redelijk impulsief. Als ik iets wil doen, dan doe ik dat. Soms pakt dat positief uit en soms negatief. Eigenlijk sta ik voor alles open en zeg dan ook nooit nooit. In het Big Brother huis laat ik gewoon alles op me af komen.” Nawel is in Big Brother dan ook van plan zich heel naturel te gaan gedragen. “Natuurlijk klinkt dat heel cliché, maar ik wil echt gewoon mezelf zijn. Hopelijk lukt het me om daardoor een vertrouwenspersoon te worden voor andere bewoners.”

Mobiel en zussen worden gemist

In het Big Brother-huis zal Nawel vooral haar familie gaan missen. “Mijn zussen zijn echt mijn beste vriendinnen.” Daarmee verschijnt ze ook regelmatig op TikTok en haar Instagram-account wordt deze weken ook bijgehouden door haar zussen. “Ook zal ik mijn mobiel verschrikkelijk gaan missen.” In het dagelijks leven heeft Nawel een opleiding gedaan voor het zetten van powder brows, dit is een vorm van permanente make-up. Nawel is single en woont in het Belgische Gent.

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

Big Brother 2022 Deelnemers: AmyDimitriEvelineGraceHanneJulioKittyKristofLeroyNawelNouchinePeterSalarSercanTobiasVera

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nawel (@nawelsg)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nawel (@nawelsg)