Love & Reality
Dimitri Big Brother 2022 deelnemer

Dimitri Rodaro in Big Brother 2022

Dimitri Rodaro is in Big Brother 2022 één van de Vlaamse bewoners. Het realityprogramma begint met acht bewoners in het vernieuwde Big Brother-huis. Daarbij zijn vier Nederlanders en vier Belgen. De sportieve Dimitri is in Big Brother een enthousiasteling.

Kerstkindje Dimitri voetbalt graag

Voor de 27-jarige Dimitri Rodaro moet Big Brother een hoogtepunt worden. “Dit is het avontuur van mijn leven. Ik heb er honderd procent zin in”, zo laat Dimitri weten in het introductiefilmpje van Big Brother. De Vlaming is 27 lentes jong en een kerstkindje. Hij werd namelijk op eerste kerstdag geboren, waardoor hij vlak voor het vertrek naar het Big Brother-huis de kaarsjes uit mocht blazen. Dimitri woont in Kampenhout, hij voetbalt daar bij de plaatselijke voetbalclub: Berg-op. Dit seizoen speelt v.k. Berg-op in de derde provinciale en mag zich een subtopper noemen. In het verleden was hij al vaker door zijn goals opgevallen. Zo haalde Dimitri Het Nieuwsblad nadat hij een aantal jaar geleden een flitsende start kende. Na vier wedstrijden had hij al vijf keer gescoord. Dit was vooral te danken aan zijn snelheid.

Dimitri in Big Brother

Dimitri is dan wel Belgisch, hij heeft ook Italiaans bloed door zijn aderen stromen. “Ik ben heel enthousiast, dat is mijn beste eigenschap. Ik ben heel lief en zie altijd het goede in de mensen. Ik hoop dat de kijkers de ware en echte Dimitri zien en leren kennen.” Een tactiek om Big Brother te winnen heeft Dimitri wel. “Ik wil altijd de twee sterkste spelers, zowel mentaal als fysiek, tegen elkaar uitspelen. Tenminste dat ga ik proberen. Eerst zal ik afwachten en daarna harder gaan spelen. Want ik haat verliezen, eigenlijk wil ik altijd alles winnen.”

Is Dimitri de clown, in ieder geval model!

“Ik ben vaak de clown van de groep”, laat Dimitri zelf weten in zijn voorstelteksten. Hij werkt als accountmanager bij het bedrijf van zijn vader. Vrij vragen voor het Big Brother-avontuur was voor Dimitri dan ook niet moeilijk. In het huis wil hij dus de vrolijke noot zijn, ondertussen neemt zijn zus de taken online over. Zijn Instagram-account wordt namelijk tijdelijk overgenomen door zus Tatiana en Sienna. Mocht je Dimitri van gezicht al kennen, dat zou kunnen. Hij is namelijk ook actief als model, waardoor we leren dat Dimitri 1.92 lang is en blauwe ogen heeft.

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

Big Brother 2022 Deelnemers: AmyDimitriEvelineGraceHanneJulioKittyKristofLeroyNawelNouchinePeterSalarSercanTobiasVera

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dimitri Rodaro (@dimi2512)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dimitri Rodaro (@dimi2512)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dimitri Rodaro (@dimi2512)