Love & Reality
Amy Big Brother 2022 bewoner

Amy van Wingen in Big Brother 2022

Amy van Wingen is in Big Brother 2022 na een kleine twee weken het huis ingewandeld. Samen met Eveline komt ze de groep versterken. De 27-jarige uit Gent is geen onbekende op televisie. Amy wil in Big Brother dan ook indruk gaan maken.

Krijgt wat je geeft

Enthousiast, zo omschrijft Amy zichzelf voor haar Big Brother-avontuur. Ze is half Belgisch en half Nederlands, waardoor ze uitstekend past in de reeks van twee landen. “Ik hoor vaak dat ik enthousiast ben, maar op momenten dat het hoort ben ik ook heel rustig. Je krijgt wat je geeft”, zo vertelt Amy in haar Big Brother introductiefilmpje. “Dus als je gewoon lief bent tegen mensen, hoop ik ook dat zij dat tegen mij zijn. Want het is wel superspannend allemaal in Big Brother.”

Amy in Big Brother

“Ik hoop dat mijn rol gaat zijn om het enthousiasme in de groep te houden. Het is een superleuke en toffe groep, dus ik hoop dat ik mooi blend in de groep. Ik ben zelf van het principe never judge a book by its cover. Omdat het heel vaak bij mij wordt gedaan. Dus dat probeer ik ook niet te doen bij de medebewoners. Ik ga vooral proberen om te genieten. Genieten dat ik zo’n uitzonderlijk experiment mee mag maken.” Zie Amy een struikelblok voor zichzelf? “Negatieve personen, die down zijn en de sfeer in het Big Brother huis naar beneden halen. dat kan wel echt een struikelblok zijn.”

Amy ook in Vakantiehuis for Life

Big Brother is voor Amy niet het eerste televisieprogramma waarin ze te zien is. Afgelopen zomer stak ze de handen al uit de mouwen, want samen met haar vader deed ze mee aan een klusprogramma. Op VTM was Amy te zien in Vakantiehuis for Life, waar ze een frisse en vrolijke indruk maakte. Ook liet ze zien te weten wat werken is, want ze verbouwde met vader Erwin een chalet. “Grote mond, maar hart op de juiste plaats”, was een veelgehoorde omschrijving van Amy.

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

Big Brother 2022 Deelnemers: AmyDimitriEvelineGraceHanneJulioKittyKristofLeroyNawelNouchinePeterSalarSercanTobiasVera