Love & Reality
Leroy Big Brother

Leroy de Rouw in Big Brother 2022

Leroy de Rouw is te zien in Big Brother 2022. Leroy is geen onbekende op tv. Hij was eerder namelijk al te zien in Lang Leve de Liefde waarin hij een interessante date had met Anita. Dat lipe anders dan gehoopt. Nu doet hij mee aan Big Brother 2022. Uiteraard hoopt hij het programma te winnen, al stapt hij met lage verwachtingen het huis in. Buiten het Big Brother huis bezit Leroy zijn eigen kapperszaak en is hij de trotse vader van een dochter.

Leroy de Rouw in Big Brother 2022

Leroy de Rouw doet mee aan Big Brother 2022. Leroy is 31 jaar oud en woonachtig in Den Bosch. De ras-Brabander is in het dagelijks leven druk bezig met zijn eigen kapperszaak. Als hij een momentje voor zichzelf heeft, duikt hij graag het fitnesscentrum in. Leroy vindt zijn uiterlijk ook erg belangrijk. Hij is tenslotte vrijgezel en vindt van zichzelf dat hij er altijd goed uit moet zien.

Uitdaging

Mogelijk vindt Leroy in het Big Brother-huis wel iemand die goed bij hem past, al ziet hij zijn deelname aan het programma vooral als een nieuwe uitdaging. “Ik wil een keertje uit mijn veilige cirkel stappen om een uitdaging aan te gaan en om te proberen alles te overwinnen. Ik verwacht eigenlijk niks. Zo stap ik er ook in, ik stap er clean in. En iedere week dat ik er zit is mooi meegenomen. Ik probeer natuurlijk te winnen. Ik ben een echte strijder, dus ik wil gewoon winnen.”

Leroy is vader

Wie Leroy ziet, merkt meteen op dat hij beschikt over een robuust uiterlijk. Achter dat uiterlijk, schuilt echter een zorgzame vader. “Ik ben echt een familiemens. Ik ben heel vriendelijk en ik ben een gedreven persoon, dus echt een doorzetter”, vertelt hij over zichzelf. “In het Big Brother-huis ga ik zeker iedereen een steuntje in de rug geven. Proberen iedereen op te laten bloeien, om zo iedereen sterker te maken als persoon.” Leroy wil in het huis dan ook zowel zijn harde als zijn zorgzame, lieve kant laten zien.

Hij schroomt ook niet om medebewoners de waarheid te vertellen. “Ik ben gewoon eerlijk en ik zal mijn mening gewoon tegen iedereen geven wat ik van haar of hem vind. En ja, soms is dat positief, soms is dat negatief, maar uiteindelijk weet iedereen wel wat ze aan me hebben. En dat vinden ze uiteindelijk wel fijn.”

Leroy in Lang Leve de Liefde

Leroy was in oktober 2020 te zien in Lang Leve de Liefde. Hij ging daarin op date met Anita, maar dat verliep niet helemaal vlekkeloos. Zo sloeg hij de plank nogal mis toen hij vertelde dat hij ‘meer dan 1000 Tinder matches heeft’. Desondanks heeft hij het na het programma wel een tijdje geprobeerd met Anita. Dat zou een maand of drie geduurd hebben. De twee besloten het af te kappen toen bleek dat de afstand te groot was. Leroy is overigens ook familie van Robin de Rouw die ooit meedeed aan Ex on the Beach.

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

Big Brother 2022 Deelnemers: AmyDimitriEvelineGraceHanneJulioKittyKristofLeroyNawelNouchinePeterSalarSercanTobiasVera

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2022 (@bigbrothernlbe)