Love & Reality
Hanne Big Brother 2022

Hanne Loculano in Big Brother 2022

Hanne is het Big Brother huis ingekomen na ruim twee weken. De Vlaamse met Italiaanse roots zal haar eigen ding willen gaan doen in Big Brother, waardoor Hanne een flinke opgave staat te wachten. Ze stapt een vol huis binnen en gaat dan ook het avontuur van haar leven aan.

Hanne alleenstaande moeder

Hanne Loculano is 36 jaar en heeft zoals ze zelf zegt een druk leven. Haar relatie met Andy is gestrand en daardoor is ze een alleenstaande moeder. Naast het opvoeden van haar dochter is ze ook nog eens fulltime aan het werk. De komende maanden is dat door Big Brother anders voor Hanne. “Mijn leven is altijd volgeboekt en dit is een kans voor mij om puur Hanne te zijn. Zonder alle drukte en verantwoordelijkheden. Ik wil naar de kern van Hanne gaan.”

Hanne in Big Brother

In het introductiefilmpje van Big Brother legt Hanne uit wat ze verder wil bereiken. “Hanne wil soms nog wel eens kinds zijn en dit is nog eens een kans om samen te wonen met mensen als een familie. En die warmte nog eens te voelen, die kans krijg ik niet meer. Het is niet gemakkelijk om nu voor mezelf te kiezen. Ik ben wel iemand die graag aan anderen denkt. En of die sommige mensen die belangrijk zijn voorop zet. Maar deze keer wil ik echt eens wat voor mezelf doen. Het is tijdelijk en wil er van genieten. En vooral als een nieuwe Hanne terugkomen.”

Mensen goed lezen

En zo gaat Hanne in Big Brother het avontuur aan. Ze komt in een groep die al twee weken met elkaar optrekt. Een zware opgave. “Ik vind het interessant om met verschillende karakters om te gaan. Dat is een uitdaging.” Daarnaast vindt Hanne van zichzelf dat ze een open karakter heeft. Dat kan helpen om snel geliefd te worden in Big Brother. “Ik kan mensen goed lezen en hierop inspelen.” Wel heeft ze één zwak punt. Ze wordt niet graag gecommandeerd en wil graag haar eigen ding doen. Zeker zo druk als het huis is waar ze binnen stapt kan dat nog wel eens fricties opleveren.

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

Big Brother 2022 Deelnemers: AmyDimitriEvelineGraceHanneJulioKittyKristofLeroyNawelNouchinePeterSalarSercanTobiasVera

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@hanne_yana)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@hanne_yana)