Love & Reality
Sercan Big Brother 2022 deelnemer

Sercan Sevil in Big Brother 2022

Sercan Sevil is in Big Brother 2022 te zien. Sercan is één van de acht waaghalzen die zich gelijk in 2022 waagt aan het Big Brother huis. Sercan is 28 jaar oud en woonachtig in Tessenderlo, België. Wat zijn kracht is? Sercan is naar eigen zeggen een rasechte positivo! In Big Brother 2022 gaan we zien of Sercan dat positieve tintje vast weet te houden en hoelang hij het volhoudt in het Big Brother-huis.

Sercan Sevil in Big Brother 2022

Sercan Sevil doet mee aan Big Brother 2022 en heeft daarvoor zijn bloedeigen moeder in de steek gelaten. Hij woont namelijk nog altijd bij haar in, in Limburg, en werkt daarnaast als magazijnmedewerker bij een groot sportmerk.

De kersverse Big Brother-deelnemer is naar eigen zeggen een zelfverzekerde, avontuurlijke, sympathieke gast met een zogenaamd ‘bad boy-randje’. Sercan werkt dan wel in een magazijn, daar ligt zijn passie niet, want die ligt bij reizen! Het liefst trekt hij de wereld rond met zijn rugzak, op zoek naar nieuwe mensen en avonturen. Hij heeft al over heel de wereld gereisd, maar ziet Big Brother als de reis van zijn leven. Niet gek ook, want Sercan Sevil is al jaren fan van het programma en ziet het hele concept als een ware uitdaging.

Sercan wil Big Brother voorzien van vleugje positivisme

Positivisme is razend belangrijk voor Sercan, óók met betrekking tot Big Brother 2022. Op het officiële Instagram-account van de realityshow omschrijft hij zich immers als volgt: “Een avontuurlijke jonge kerel, die houdt van het leven, die een positieve kijk heeft op het leven. En die die positieve energie graag verder verdeelt. En… ik ben een sociaal iemand. Je zou denken dat ik een student in het huis ben. Ik ga puur voor de fun!”

Het moet gek lopen wil dat positivisme als sneeuw voor de zon verdwijnen… “Ik sta best positief in het leven en… ja, gewoon energievol. Ik vind, leef, doe. Haal het beste uit het leven. Het maakt niet uit wat andere zeggen of anderen denken, just do what you wanna do.” En als een van zijn Big Brother-medebewoners zich down voelt? “I’ll be there for you!”

Big Brother-Sercan kijkt kat uit de boom

Wat Big Brother-Sercans strategie is? De kat uit de boom kijken! “Hoe ik me ga opstellen in het huis? Dat is simpel. Ik ga gewoon genieten van elk moment, wat komt dat komt. Je kunt moeilijk een tactiek hebben in zo’n experiment. Want je weet niet wie je medebewoners, wat de karakters, wat de eigenschappen van die personen zijn.”

Hij staat in ieder geval te trappelen: “Ik kan niet wachten, waarom zit ik hier? Gooi mij gewoon in het huis!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2022 (@bigbrothernlbe)

Sercan Sevil in Homo Universalis

Ben jij Vlaming en doet de naam ‘Sercan Sevil’ wel een belletje bij je rinkelen? Dat kan kloppen! In 2018 was de Big Brother-kandidaat namelijk een van de deelnemers aan Homo Universalis in Iedereen Beroemd. Destijds werkte hij nog in een nachtclub. Hij maakte er bepaald geen geheim van dat het zijn grote droom was om aan een tv-programma mee te doen. Sercan schreef zich in voor een datingprogramma op VIJF, De Mol én Expeditie Robinson, maar kreeg geen belletje. Met Big Brother 2022 komt zijn droom echter uit.

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

Big Brother 2022 Deelnemers: DimitriGraceKittyNouchinePeterSercanTobiasVeraKristofNawelSalar