Love & Reality
Kristof Big Brother 2022

Kristof Timmermans aka Carpentier in Big Brother 2022

Kristof Carpentier is in Big Brother 2022 de negende bewoner, of eigenlijk is het Kristof Timmermans. Hij heeft echter een artiestennaam als schlagerzanger! Terwijl de groep kandidaten dacht dat ze rustig konden gaan settelen, bleek er al een negende bewoner verstopt te zijn binnen de vier muren. Na een eerste opdracht voegde Kristof zich al snel bij de groep. Daarmee is het avontuur van Kristof bij Big Brother begonnen.

Kristof een naam van een winnaar

Op voorhand heeft Kristof zijn naam mee in Big Brother. In de vierde editie van Big Brother in België won namelijk een naamgenoot: Kristof van Camp. Om zelf ook te winnen heeft Kristof voor Big Brother 2022 een duidelijk plan. “Ik wil niet het spel in komen en gelijk roepen dat ik ga winnen. Dat werkt”, legt hij uit in het introductiefilmpje van Big Brother. “Ik ga stilletjes groeien naar het einde. En dan mijn engeltjes ontbinden.”

Schlagerzanger Kristof Carpentier

Tijdens de honderd dagen in het Big Brother-huis wil Kristof ook meewerkend zijn. “Uiteraard moet je veel impulsieve beslissingen nemen, maar ik kan mijn fouten snel toegeven. Er is geen vast plan bij Big Brother, go with the flow.” In het dagelijks leven is Kristof leerkracht aardrijkskunde. Daarnaast is hij druk met muziek en sport. Zo is hij schlagerzanger en beoefent judo op een hoog niveau. Zo zijn er eigenlijk twee personages van Kristof. Je hebt namelijk Kristof Timmermans, de leerkracht en judofanaat. En je hebt Kristof Carpentier, dit is zijn artiestennaam als schlagerzanger. Wil de echte Kristof opstaan in het Big Brother huis? In het verleden was Kristof ook te zien in Belgium’s Got Talent en op Spotify is hij ook te vinden met de hits Champagne voor Iedereen en Vroeg naar de Kroeg.

Kristof heeft geen controle over Big Brother

Met de 30-jarige Belg uit Stabroek de strijd aan gaan is door zijn judoverleden dus misschien niet het beste idee. Maar Kristof wil vooral de vrolijke noot zijn in het huis. Ook al kwam hij wat later het huis binnen, direct wist hij voor een goede sfeer te zorgen en werd dan ook opgenomen door de groep. Wat hij moeilijk zal vinden? “Meestal heb ik alles onder controle en zelf in de hand. dat zal nu wel mislopen, dus dat wordt een uitdaging.”

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

Big Brother 2022 Deelnemers: AmyDimitriEvelineGraceHanneJulioKittyKristofLeroyNawelNouchinePeterSalarSercanTobiasVera