Love & Reality
Tobias Big Brother 2022 deelnemer

Tobias van Veen in Big Brother 2022

Tobias van Veen is in Big Brother 2022 één van de vier Nederlandse deelnemers die direct het huis in gaat. In totaal start het programma met acht deelnemers, waarop er altijd nieuwe uitdagers zullen volgen. De Hagenaar omschrijft zichzelf als iemand die vitaal is maar een oude ziel heeft.

Tobias de rust zelve in Big Brother

De 26-jarige Tobias komt zeer calm, cool and collected over. “Ik ben ook een zeer kalm persoon”, vertelt Tobias in zijn introductiefilmpje van Big Brother. “Maar ik heb wel uitspattingen hoor. Met name als het gezellig wordt, je gaat van mij wel een andere kant zien zodra er muziek en drank bij komt.” Zelf omschrijft Tobias zich als zorgzaam, loyaal en betrouwbaar.

Experiment trekt Tobias naar Big Brother

In Big Brother heeft Tobias voor zichzelf meerdere doelen gesteld. “Ik doe uiteraard mee om te winnen, want ik ben competitief ingesteld. Maar ik heb vanaf het begin altijd gezegd dat ik vooral meedoe vanwege het experiment. Dat is wat me heel erg aantrekt. Ik wil mezelf testen en kijken hoever ik kan komen. Het wordt dan ook retespannend en een bizar avontuur. Dat het maar lang mag duren.”

Tobias in Big Brother 2022

Voor Tobias is Big Brother in Amsterdam best even een reis. Hij is namelijk gewend om zijn hele leven al in Den Haag rond te slenteren. En met name dichtbij het strand, waar Tobias graag even gaat surfen. Die vrijheid van het strand en de zee moet hij zomaar honderd dagen missen in het Big Brother-huis. In het dagelijks leven heeft Tobias een eigen bedrijf: Pre- Act Lifestyle. Dat is wel iets heel anders dan hij hiervoor deed. Tobias werkte namelijk zeven jaar in sales als account manager.

Tobias had een burn-out

Daar ging het mis voor Tobias, want hij kreeg een burn-out. “Ik heb toen besloten om zelf de controle te nemen en mijn leven te veranderen. Doordat ik al actief was in fitness ben ik nu mijn eigen bedrijf begonnen. Ik help en inspireer mensen om ook hun leven anders in te gaan richten.” Dit is dan ook de slogan van Pre- Act Lifestyle. ‘Voor mensen die uit balans zijn, vaak ten koste van hun vitaliteit en gezondheid. Leer vandaag nog hoe je daar op duurzame wijze verandering in brengt.’ Tobias coacht dan ook mensen na bijvoorbeeld een burn-out, of om te voorkomen dat ze in de knoop komen. Kan hij die rust ook naar het Big Brother-huis brengen? Het is de uitdaging die Tobias aan zal gaan.

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

Big Brother 2022 Deelnemers: AmyDimitriEvelineGraceHanneJulioKittyKristofLeroyNawelNouchinePeterSalarSercanTobiasVera

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TOBIAS (@tobiasvv)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TOBIAS (@tobiasvv)