Love & Reality

Eveline Gerits in Big Brother 2022

Eveline is in Big Brother tijdens de tweede week het huis ingewandeld. De Gennepse heeft daarmee naar eigen zeggen een groot voordeel op de andere bewoners van het realityhuis. In Big Brother gaat Eveline Gerits voor de winst én niets anders.

Eveline in Big Brother

De 38-jarige Eveline kwam na een kleine twee weken het Big Brother-huis binnen samen met de Vlaamse Amy uit Gent. De Limburgse komt zelf uit Gennep en werkt in Cuijk bij ‘het leukste casino van Nederland’ zoals ze het zelf gelijk omschreef. In haar introductiefilmpje bij Big Brother omschreef Eveline zichzelf als een leuke meid. “Ik ben niet op mijn mondje gevallen en zal dan ook het kaast niet van mijn brood laten eten. Ik kan heel zorgzaam zijn, maar ik hou niet van het bemoederen. Dus als het me niet aanstaat, laat me dan even met rust en het komt wel weer goed. Wel kan iedereen voor een luisterend oor bij me terecht.

Mes in iemands rug steken….

In eerste instantie zegt Eveline dat ze geen tactiek heeft bij Big Brother, de praktijk is toch iets anders. “Je weet niet wat er op je af gaat komen, maar ik kan wel mensen lezen. Daar zal ik veel uithalen en zien hoe ik mensen moet bespelen. Ik heb alles al gezien op de livestream, dus daardoor weet ik veel. Ik denk dat ik mensen wel om mijn vingers kan winden en af en toe een mes in iemands rug steken… sorry alles voor de winst!”

Big Brother grote wens Eveline

Toen Eveline aan Big Brother begon, sprak Kliknieuws met haar moeder Juul en zus Martinique. “Eveline is met de anderen uit zestienduizend aanmeldingen geselecteerd. De kandidaten hebben diverse tests ondergaan. Ook Eveline is onderworpen aan een screening, IQ-test, een fitheidstest en sprak met psychologen.” Ook haar vriend Bas zit zijn vriendin Eveline voorlopig alleen via televisie. “Eveline was na Big Brother 2021 enthousiast. Dat wilde zij ook. Het was vanaf toen haar grote wens.”

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

Big Brother 2022 Deelnemers: AmyDimitriEvelineGraceHanneJulioKittyKristofLeroyNawelNouchinePeterSalarSercanTobiasVera