Love & Reality
Salar Big Brother 2022 bewoner

Salar in Big Brother 2022

Salar is in Big Brother één van de vroege bewoners. Salar Abbasi Abraasi zat niet vanaf de eerste dag in het huis, maar samen met Nawel kon hij wel alles zien. Het tweetal nam plaats in het datacenter en bepaalde wie er als eerste naar huis moeten. Zo zal Salar voorlopig in Big Brother niet vertrekken.

Salar met Iraanse roots

De 27-jarige Salar Abassi Abraasi komt uit Alblasserdam en heeft Iraanse roots. Zijn ouders kwamen daar vandaan, voor ze in het Nederlandse Zaandam neerstreken. Zijn moeder zal Salar in Big Brother het meest gaan missen, zo gaf hij toe. Net zoals… zijn kapper! Een geluk bij een ongeluk is dat tijdens de start van Big Brother de kappers toch gesloten zijn. Salar noemt zichzelf dan ook een extreme ijdeltuit. Toen hij het huis in ging was hij nog single.

Salar in Big Brother

In het introductiefilmpje van Big Brother vertelt Salar wat hij zoal doet in het dagelijks leven. “Ik ben ondernemer met mijn eigen webshop. Daarnaast heb ik een eigen kledinglijn.” Uiterlijk is dus belangrijk voor Salar en dat blijkt ook wanneer hij het Big Brother-huis binnen komt. De eerste spiegels worden gelijk benut om te checken of zijn haartjes wel goed zitten. “Ik ben een hele zorgzame jongen. Liefdevol en loyaal. Ik denk dat ik een heel leuk karakter heb.”

Zonder tactiek Big Brother-huis in

In het Big Brother-huis heeft Salar voorlopig nog geen tactiek. “Ik wil gewoon mezelf zijn. Mogelijk ga ik mijn tactiek gaandeweg het spel veranderen. In eerste instantie wil ik confrontaties in ieder geval gaan ontwijken. Maar als iemand een andere bewoner in Big Brother neerhaalt of pest, dan sta ik vooraan om daar wat van te zetten. Ik vrees wel dat alle emoties binnen knallen zodra ik het huis in ga, het is me een raadsel wat me te wachten staat.”

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

Big Brother 2022 Deelnemers: AmyDimitriEvelineGraceHanneJulioKittyKristofLeroyNawelNouchinePeterSalarSercanTobiasVera