Love & Reality
Kitty Big Brother 2022 deelnemer

Kitty Mager in Big Brother 2022

Kitty Mager doet mee aan Big Brother 2022. Kitty is een vrolijke Amsterdamse vrouw die afkomstig is uit Amsterdam. Terwijl woont de zorgzame kwebbelkous in Aalten, een gemeente in Gelderland die tegen de Duitse grens aan ligt. Kitty is niet op haar mondje gevallen en zal het dan ook niet laten om te zeggen waar het op staat. Vanaf maandag 3 januari is Kitty dagelijks te zien in Big Brother 2022.

Kitty Mager in Big Brother 2022

Kitty Mager is te zien in Big Brother 2022. Kitty is 58 jaar oud en de trotse moeder van vier zoons. Ze kan worden omschreven als een hardwerkende vrouw die in haar eentje vier zoons groot heeft gebracht. Kitty wil in het Big Brother huis ook graag de moederrol op zich nemen. Zo mogen alle deelnemers altijd naar haar toekomen. Met haar deelname aan Big Brother 2022 kiest Kitty nu echter ook een keer voor zichzelf.

Geen saaie oude dame

Kit is geen saaie oude dame, zo laat ze al snel weten. “Ik denk dat ik iemand ben die middenin het leven staat. Geen onderuitgezakte oma met bloemetjesjurken en gezondheidssandalen. Dat is iets wat ik zeker niet ben. Ik wil mezelf zijn. Ik ga de rol van Kitty spelen, want dat is de rol die ik heel goed ken. Kit is Kit en daar zul je het mee moeten doen.”

Kit wil respect in Big Brother seizoen 2

Kit hoopt dat de deelnemers het onderling goed met elkaar kunnen vinden. “Wat voor mij echt het allerbelangrijkste is, is respect voor elkaar. Daar valt en staat alles mee. Investeren in de mens, ik hoop dat ze dat ook in mij doen. Ik ben wel van plan om dat te doen.”

Daarbij kan Kitty altijd een luisterend oor zijn, maar uiteindelijk wil ze ook graag ver komen in Big Brother. Tegenover De Telegraaf gaf ze al aan dat dat niets met het te winnen geld te maken heeft. “”Verschillende mensen hadden al een keer tegen mij gezegd van ’goh Kit dat is echt iets voor jou’. Het is echt iets out of the box en ben heel blij dat ik dit mag gaan doen. Voor het geld? Nee, en dat klinkt heel gek want ik heb niet een hele dikke vette portemonnee.” Er is iets wat Kitty belangrijker vindt. “Het gaat mij erom dat ik die hele periode vol maak en dat men mij leuk genoeg vindt om mij honderd dagen in het huis te houden. Dat zou voor mij de allergrootste prijs zijn.”

Kitty zit nooit stil

Kitty is niet zo van het stilzitten. Naast dat ze haar vier zoons in haar eentje opvoedde, werkte ze jarenlang in de horeca. Tegenwoordig doet ze nog veel vrijwilligerswerk. Ze heeft gemerkt dat er vaak nog een taboe rust op praten over geldproblemen. Als ze de kijkers dan ook een boodschap mag geven, dan luidt die als volgt: “Wees wat liever voor elkaar en veroordeel niet als iemand in een bepaalde situatie zit.” De vrolijke Amsterdamse Kitty volg je nu in Big Brother 2022.

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

Big Brother 2022 Deelnemers: AmyDimitriEvelineGraceHanneJulioKittyKristofLeroyNawelNouchinePeterSalarSercanTobiasVera