Love & Reality
Nouchine Big Brother 2022 deelnemer

Nouchine Broodhaers in Big Brother 2022

Nouchine Broodhaers is in Big Brother 2022 één van de acht originele bewoners. De Vlaamse uit Gent kan wel een vatje buskruit worden in het huis, want ze weet zelf maar al te goed waar ze aan moet werken: dingen niet te persoonlijk opvatten. En dat kan voor Nouchine in Big Brother wel eens een zware klus worden.

Nouchine in Big Brother

Geen moment zal er in Big Brother rust zijn, dus kan Nouchine werken aan haar doelstelling. De 25-jarige uit Gent omschrijft zichzelf als een speels en sociaal persoon. “Ik houd van het leven en daarom leef ik van dag tot dag. Ik ben een lief persoon, maar kan ook hard zijn. Ik heb altijd een klein hartje en een grote mond”, zo vertelt Nouchine in het Big Brother-introductiefilmpje. Een valkuil voor zichzelf heeft ze dus ook.

Niets persoonlijk opvatten

“Het is moeilijk om binnen vier muren dingen niet persoonlijk op te vatten. Ik weet van mezelf dat ik snel dingen persoonlijk opvat, terwijl dat soms echt om hele kleine dingen gaat. Het is voor mij dan ook een goede doelstelling om te leren, een echte uitdaging.” Nouchine heeft dus wat te doen in Big Brother. Zijn er ook mensen waar ze niets mee heeft? Zeker! “Ik zou het niet echt kunnen vinden met arrogante personen, die andere mensen willen kwetsen en expres willen raken. Dat gaat met mij niet klikken.”

Nouchine wil moeder zijn in Big Brother

Ondertussen wil Nouchine in Big Brother ook haar eigen grenzen gaan verleggen. “Dingen doen die ik eigenlijk zo leuk zou vinden, maar anderen mee kan helpen. Als je zo veel investeert in iets, dan doe je dat uiteraard wel om het spel te willen winnen.” Met die instelling ziet ze zichzelf ondanks haar leeftijd van 25 als een potentiële moeder van de groep. Dat komt overeen met haar beroep. Buiten de muren van Big Brother is Nouchine namelijk verpleegkundige in Lier. Terwijl ze zelf in het Big Brother-huis is zullen haar beste vrienden de Instagram-account van Nouchine up to date houden.

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

Big Brother 2022 Deelnemers: AmyDimitriEvelineGraceHanneJulioKittyKristofLeroyNawelNouchinePeterSalarSercanTobiasVera