Love & Reality
Peter Big Brother 2022 deelnemer

Peter Trippaers in Big Brother 2022

Peter Trippaers is te zien in Big Brother 2022. Peter is één van de acht kandidaten die op de eerste dag het Big Brother huis is ingegaan. Peter is 56 jaar oud en woonachtig in Hasselt, België. Wat zijn kracht is? Peter heeft naar eigen zeggen een heel goede pokerface. In Big Brother 2022 gaan we zien of de pokerface van Peter inderdaad zo goed is en hoelang hij het volhoudt in het Big Brother huis.

Peter Trippaers in Big Brother 2022

Peter Trippaers doet mee aan Big Brother 2022 en laat daarvoor zijn man Dirk en zoon Bob even alleen achter. Peter is 56 jaar oud en neemt geen blad voor de mond. Hij omschrijft zichzelf als vlot, sociaal en modieus. In het Big Brother huis gaan we dan ook ongetwijfeld een aantal mooie outfits van Peter te zien krijgen. Mode speelt dan ook een belangrijke rol in het leven van Peter. Hij kleedt zichzelf niet alleen leuk aan, met adviseert ook graag anderen en werkt daarvoor tegenwoordig in een schoenenwinkel.

Peter heeft er daarnaast geen moeite mee om andere een handje te helpen. Als hij ze iets kan leren, dan doet hij dat maar al te graag. “Ik heb wel een paar dingen in petto voor in het huis, maar ik ga ze nog niet prijsgeven. In het Big Brother huis zou ik sowieso voor iedereen zorgen. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen zich goed voelt en dat alles goed loopt”, liet hij al weten in zijn voorstelvideo.

Peter wil Big Brother winnen

Peter hoopt in Big Brother 2022 te kunnen laten zien wie hij is. Daarnaast zou hij het programma graag willen winnen. “Ik wil wel winnen, maar het is niet waar het nu in mijn hoofd om draait. Want het is voor mij een belangrijke ervaring. Ik ga gewoon mijn best doen. Ik ga er gewoon van genieten en we zien wel.”

Dat hij mensen goed leest, kan hem daar ongetwijfeld bij helpen. Het is dan ook iets wat hij graag inzet als tactiek. Daarnaast zullen zijn medebewoners aan humor geen gebrek hebben. “Ik ben wel een grappig persoon en dat komt eigenlijk heel spontaan. En dan denk ik soms: Ja, ik heb het weer gedaan.”

Peter kwam pas later achter seksuele voorkeur

De in Hasselt woonachtige Peter maakt er geen geheim van dat hij op mannen valt. Voordat hij twintig jaar geleden echter op Dirk viel, was hij samen met de moeder van zijn zoon. Vijftien jaar waren ze getrouwd. “Tja hoe gaat dat? Ik was getrouwd en Bob is geboren. Toen hij drie was, voelde ik dat ik een andere weg moest inslaan. Toen ben ik Dirk tegen het lijf gelopen en sindsdien zijn we onafscheidelijk”, liet hij weten tegenover Het Belang van Limburg.

Tegenwoordig krijgt Peter vaak de vraag hoe hij pas zo laat achter zijn seksuele voorkeur kwam. Mensen om hem heen hadden al wel vermoedens, maar hebben gewacht tot Peter het zelf ontdekte. “Op een bepaald moment – ik was 34 – merkte ik gewoon dat er iets niet klopte, dus ben ik dat gaan uitzoeken. En voilà, dat was het.”

Peter verloor vader bij beruchte villamoord Houthalen

Dat Peter nu zo positief in het leven staat, had vast niet iedereen gedacht. In 2000 sloeg het noodlot toe. Zijn ouders waren het slachtoffer van een beruchte villamoord in Houthalen. Zijn vader René werd op 66-jarige leeftijd vermoord in de late avond van 11 december 2000, zijn moeder overleefde. “Dat was inderdaad een zwart hoofdstuk in mijn leven. De moord was op zich al verschrikkelijk, maar ook het assisenproces achteraf was enorm heftig. Ik denk elke dag aan mijne pa, maar ik heb die hele geschiedenis ondertussen wel een plaats gegeven. Omdat die gebeurtenis geen blijvende schaduw over mijn leven mag werpen. Ik moet vooruit”, liet hij weten tegenover Het Belang van Limburg. Vanaf maandag 3 januari kunnen we Peter volgen in Big Brother 2022.

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

Big Brother 2022 Deelnemers: AmyDimitriEvelineGraceHanneJulioKittyKristofLeroyNawelNouchinePeterSalarSercanTobiasVera