Love & Reality
Thomas Nagels Big Brother 2021

Thomas Nagels in Big Brother 2021

Thomas Nagels doet mee aan Big Brother 2021. Hij omschrijft zichzelf als een heel leuke, rustige en sociale jongen. Iets wat in het Big Brother huis wel eens goed van pas kan komen. In het vernieuwde programma zijn de deelnemers volledig op zichzelf en hun mede kandidaten aangewezen. Ze hebben geen contact met de buitenwereld. Wie wint uiteindelijk het ultieme experiment en kroont zich tot winnaar van Big Brother 2021.

Thomas Nagels in Big Brother 2021

Thomas Nagels is één van de acht kandidaten die een poging waagt om zich te kronen tot de winnaar van Big Brother 2021. Thomas is 23 jaar oud en afkomstig uit Etterbeek in België. Thomas heeft zijn studie niet afgemaakt. Hij is vroegtijdig gestopt om meteen aan de slag te kunnen als commercieel adviseur, een beroep waar hij zich helemaal in thuis voelt.

Waar hij in Big Brother vooral aan zal moeten wennen, is dat hij in het huis geen contact mag hebben met de buitenwereld. Hij zal het dan ook een tijdje moeten doen zonder zijn mobiele telefoon. “Zonder telefoon gaat een moeilijke opdracht worden”, zo gaf Thomas te kennen in een voorstelvideo.

Thomas is een allemansvriend

Thomas Nagels blijkt zelf al jaren groot fan te zijn van Big Brother. Nu verlaat hij het huis waar hij met zijn vrienden woont eventjes om zichzelf honderd dagen op te laten sluiten met zeven andere kandidaten die het denken in zich te hebben om Big Brother te kunnen winnen.

Met Thomas heeft het Big Brother huis er een jongen vol positiviteit bij. Thomas is bijna altijd vrolijk en kan zijn sociale skills goed gebruiken om de andere kandidaten voor zich te winnen. Hij zal dan ook tegen iedereen aardig en lief zijn, maar hoeft niet met iedereen bevriend te zijn. Zijn mensenkennis zou hem wel eens ver kunnen brengen in Big Brother 2021.

De deelnemers aan Big Brother 2021: Daniëlle – Jowi – Liese – Naomi – Nathalie – Theo – Thomas – ZikoElsNickZoeyJillReneJulieMichelPatrick

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!