Love & Reality
Nathalie Big Brother

Nathalie de Groningse uit Big Brother 2021

Nathalie doet mee aan Big Brother 2021. Deze 23-jarige dame woont al bijna heel haar leven in Groningen, maar haar roots liggen totaal ergens anders. Nathalie is namelijk geboren in Thailand, maar woont al zolang ze zich kan herinneren in Groningen. Big Brother geldt voor haar als een interessante uitdaging.

Nathalie in Big Brother

Nathalie is één van de acht deelnemers aan Big Brother 2021. Het programma is nieuw leven ingeblazen en daar wilde Nathalie maar wat graag aan deelnemen. Nathalie is sinds kleins af aan namelijk niet anders gewend dan een telefoon bij de hand te hebben. Ze brengt dan ook heel wat tijd door op social media, maar vraagt zich nu af hoe het zal zijn als ze dat een tijdje niet kan doen.

Nathalie zou in het huis misschien nog wel eens voor problemen kunnen zorgen. Alhoewel ze het liefst heeft dat er geen ruzies zijn, laat ze wel weten dat ze confrontaties niet uit de weg gaat. “Ik heb best een temperament en laat niet met me sollen”, laat ze dan ook duidelijk weten. Toch is er wel iets waar ze tegenop ziet. “Als ik niet kan eten wat ik wil, word ik heel chagrijnig. En ik denk dat het gebrek aan vrijheid en momenten van bezinning me op lange termijn gaan opbreken. Maar drie maanden moet ik dat wel kunnen volhouden, denk ik.”

Nathalie maakt zich niet druk

Nathalie beseft al te goed dat Big Brother aardig wat aandacht zal krijgen in Nederland en België. Dat is voor haar echter geen probleem, want om de mening van anderen maakt ze zich naar eigen zeggen niet zo druk. Met Nathalie lijkt het huis wel meteen een gezelligheidsmens binnengehaald te hebben. Ze houdt van een lolletje en heeft er geen moeite mee om mensen aan het lachen te krijgen.

Wie Nathalie ziet in Big Brother, moet niet gek opkijken als ze rondloopt met een zwangerschapskussen. Tegenover De Telegraaf liet ze al weten dat dat kussen niet mag ontbreken tijdens haar verblijf. “Ha, dat klinkt heel gek, maar dat is mijn zwangerschapskussen. Ken je dat? Dat is zo’n een heel lang kussen. Ik ben ermee in aanraking gekomen via mijn zus. Zelf ben ik geen moeder, maar ik kan het iedere vrijgezel aanraden. Het slaapt zo chill.”

Big Brother 2021 gaat op 4 januari 2021 van start bij RTL5 en Videoland. De deelnemers worden dag en nacht in de gaten gehouden door in totaal 125 camera’s. Het doel is om te laten zien wat er gebeurt als je alle filters weghaalt en mensen volgt zoals ze echt zijn en alleen op zichzelf en hun huisgenoten zijn aangewezen.

De deelnemers aan Big Brother 2021: Daniëlle – Jowi – Liese – Naomi – Nathalie – Theo – Thomas – ZikoElsNickZoeyJill

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2021 (@bigbrothernlbe)