Love & Reality
Els Big Brother

Els in Big Brother de pittige huismoeder

Els in Big Brother al snel haar entree in het huis. Ze betrad de schijnwerpers van de allesziende camera’s samen met de Belgische dj Nick Kraft en is niet bang om het voortouw te nemen in de groep. Dat belooft dus nog wat.

Els in Big Brother

Els zag 57 jaar geleden voor het eerst het levenslicht in Dronten, Nederland. Ze verdient haar centen als teamleider bij een rijschool. Verder is Els moeder van twee kinderen, maar in Big Brother zal ze de rol van moeder absoluut níét op zich gaan nemen. Dat is dus meer aan huisgenoot Daniëlle (moeder van vijf kids) besteed.

Els wordt verder omschreven als een uiterst zelfstandige vrouw, die ‘heeft geleerd om haar eigen boontjes te doppen’. Waag vooral geen poging om haar zo nu en dan te helpen, want daar heeft ze vrijwel nooit zin in. Ze is in het leven gewend om groepen aan te sturen, en dat mogen we dus ook van haar gaan verwachten tijdens de spelshow.

Big Brother-Els heeft twee kinderen

Als Els niet voor de rijschool aan het werk is, is er een dikke kans dat je haar vindt op de tennisbaan. We hebben dan ook te maken met een uiterst fitte en vooral fanatieke speelster.

Volgens RTL is ze ‘makkelijk in de omgang, maar absoluut geen meeloper; ze zegt wat ze denkt en is recht door zee’. Het zou dan ook goed kunnen dat ze samen met Theo de lakens uit gaat delen binnen de muren van Big Brother. De andere bewoners kunnen hun borst natmaken!

De deelnemers aan Big Brother 2021: Daniëlle – Jowi – Liese – Naomi – Nathalie – Theo – Thomas – ZikoElsNickZoeyJill

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2021 (@bigbrothernlbe)