Love & Reality
Jowi Big Brother 2021

Jowi de student in Big Brother 2021

Jowi is de student in Big Brother 2021. Met zijn 25 jaar is Jowi niet de jongste deelnemer aan het seizoen, met Thomas en Nathalie heeft hij nog net wat jongere huisgenoten getroffen. Met zijn deelname aan Big Brother doet Jowi nu mee aan het programma waar hij zelf al jarenlang fan van is.

Jowi in Big Brother 2021

Jowi is te zien in Big Brother 2021. Jowi is 25 jaar oud, is opgevoed door zijn grootouders en is acht jaar geleden naar Nederland gekomen. Voor zijn studie besloot hij het altijd warme Curaçaou te verruilen voor Nederland. In Nederland volgt hij momenteel een master in Finance and Investments. Jowi heeft over intelligentie dan ook niets te klagen.

Met zijn deelname aan Big Brother zal Jowi het wel een tijdje moeten doen zonder zijn vriend. Jowi heeft tenslotte sinds kort een relatie. Aangezien hij echter al heel lang fan is van Big Brother, kon hij de kans niet laten liggen om nu zelf ook mee te doen aan het programma. En juist omdat Jowi goed op de hoogte is van de buitenlandse uitvoeringen, kan hem dat misschien wel ver brengen in Big Brother 2021.

Student Jowi is groot fan

Jowi volgt al langere tijd de seizoenen van Big Brother in andere landen. “In de Australische versie vond ik Angela heel leuk, iemand die het niet te serieus nam allemaal. En Dan inspireert me wat zijn tactiek betreft: hij was een sterke speler maar wist zich goed te positioneren door veel vrienden te maken in het huis. Ruud? Bart? Tot mijn schaamte moet ik bekennen dat ik nog nooit een Nederlands seizoen van Big Brother heb gezien”, vertelde Jowi aan De Telegraaf.

Jowi gaf ook alvast prijs in welke kamer we hem waarschijnlijk het vaakst treffen tijdens Big Brother. “Naast mijn bed misschien de keuken? Om te eten ja, niet om iets klaar te maken. Ik kook alleen om te overleven. En verder hoop ik dat er een mooi buitenterrein is.”

De deelnemers aan Big Brother 2021: Daniëlle – Jowi – Liese – Naomi – Nathalie – Theo – Thomas – ZikoElsNickZoeyJill

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!