Love & Reality

René in Big Brother: sociaal dier gaat het experiment aan

René heeft in Big Brother zijn opwachting gemaakt. De Nederlandse IT’er dook samen met Zoey Hasselbank en Jill op uit een doos in aflevering 7 en kijkt uit naar zijn periode in het huis, waar hij vooral benieuwd is naar de experimentele kant van de show.

René in Big Brother

Toen René nog een kleine jongen was zat hij al dagelijks voor de buis voor Big Brother. Hij is dan ook erg blij dat hij nu zelf mee mag gaan doen. De 29-jarige René is geboren en getogen in de omgeving van Amsterdam, maar woont inmiddels in Hoorn. Hij werkt aldaar als IT’er.

René wordt omschrijven als ‘altijd vrolijk’. Zo klinkt hij ook echt, en dus is het niet vreemd dat medebewoners Theo, Daniëlle en Thomas voor hem kozen na een korte vragenronde vanuit zijn doos tijdens de challenge. Hij ziet Big Brother als een interessant psychologisch experiment; nooit eerder zat Theo zolang opgesloten met vreemde mensen, dus dat wordt een unieke ervaring. En hij waarschuwt zijn huisgenoten alvast: “Ik ga er heel slecht op als men ongeïnteresseerd overkomt.”

Big Brother-René heeft een grote liefde

Met zijn vrolijkheid komt ook een sterk sociaal karakter mee. René is een allemansvriend en dat gaat ook precies zijn tactiek zijn. Verder wil hij vooral genieten, want deze echte Bourgondiër wil alles uit het leven halen, het liefst met een goed glas wijn of een biertje in zijn hand.

Wat hij het meest gaat missen? Normaal zit René zeker 3,5 uur per dag achter het schermpje van zijn telefoon, dus dat wordt een flinke uitdaging. Maar nog veel harder gaat hij zijn grote liefde, die hij voor Big Brother een kleine 100 dagen lang achterlaat, missen. Succes, René!

De deelnemers aan Big Brother 2021: Daniëlle – Jowi – Liese – Naomi – Nathalie – Theo – Thomas – ZikoElsNickZoeyJillRene

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!