Love & Reality

Jill in Big Brother voormalige First Dates-kandidate

Jill is te zien in Big Brother, waarin ze samen met Zoey Hasselbank en René het huis betrad. Eerder was de blondine al te zien in het NPO-liefdesprogramma First Dates.

Jill in Big Brother

Jill is 22 lentes jong en is geboren en getogen in Landsmeer. Aldaar volgt ze momenteel de opleiding tot stewardess, want het is voor Jill een absolute droom om de wereld over te kunnen vliegen, en daar nog betaald voor te krijgen ook.

Ondertussen is Jill ook naarstig op zoek naar de liefde. Dat blijkt wel uit het feit dat ze eerder nog te zien is geweest in First Dates, de populaire datingserie op de NPO. De uitzending waarin Jill verscheen werd uitgezonden op 5 januari 2021; drie dagen voordat ze Big Brother in ging.

Big Brother-Jill was te zien in First Dates

Jill at er een hapje met de 21-jarige slaapexpert (dat is dus een beroep) Samuel. In het restaurant stelde zichzelf als volgt voor als een party-animal: “Mijn vriendinnen vinden met mij op stap gaan echt verschrikkelijk. Ik vind het gewoon te leuk om gekke dansmoves te doen. Ik ben super druk en enthousiast.”

Verder vertelt Jill dat ze in anderhalve maand tijd bijna acht kilo is afgevallen. “Maar als ik in de spiegel kijk zie ik mezelf nog steeds niet zoals ik mezelf zou willen zien, maar het komt wel steeds dichterbij.” In een man zoekt ze vooral ‘het avontuurlijke’, omdat ze dat zelf ook wel is. Dat blijkt natuurlijk uit het feit dat Jill zich heeft opgegeven voor Big Brother, waardoor ze misschien wel meer dan 90 dagen van huis zal zijn zonder contact met de buitenwereld.

En hoe de date met Samuel afliep? Eigenlijk heel goed, want ze gaven beiden aan elkaar graag nog een keer te zien. Maar daar stak Big Brother dus een brutaal stokje voor!

De deelnemers aan Big Brother 2021: Daniëlle – Jowi – Liese – Naomi – Nathalie – Theo – Thomas – ZikoElsNickZoeyJillReneJulieMichelPatrick

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

Jill Big Brother