Love & Reality
Naomi Big Brother 2021

Naomi Timmerman de bioloog in Big Brother 2021

Naomi Timmerman is een van de deelnemers aan Big Brother 2021. Naomi is een van de acht kandidaten die ervoor gekozen heeft om honderd dagen totaal afgesloten te zijn van de buitenwereld. Zonder social media zijn de deelnemers al snel op zichzelf aangewezen en op hun mede kandidaten. Maar wie kroont zich uiteindelijk tot de absolute winnaar van Big Brother?

Naomi in Big Brother 2021

Naomi Timmerman doet een gooi naar de titel Big Brother 2021. In het dagelijks leven is deze 31-jarige jongedame werkzaam als bioloog. Ze lijkt haar medekandidaten dan ook nog wel het een en ander bij te kunnen brengen. De in Mechelen geboren Naomi is daarnaast werkzaam in een duurzame ontbijt- en lunchbar. Juist die baan biedt haar nu de kans om mee te doen aan Big Brother. “Ik heb zeeën van tijd om mee te doen, want zolang de horeca gesloten blijft heb ik toch niks omhanden.”

Naomi heeft er geen probleem mee om mensen aan het lachen te krijgen. Deze Vlaamse dame noemt zichzelf dan ook niet voor niets al snel het zonnetje in huis. Ze heeft er dan ook geen enkele moeite mee om goed te liggen binnen een groep. Daarnaast kan ze naar eigen zeggen maar moeilijk liegen en houdt ze er niet van als mensen achterbakse spelletjes spelen.

Naomi en social media

Naomi is normaal graag in de weer met social media. Het liefst deelt ze alles met haar volgers, maar dat zal de komende tijd wat moeilijker gaan. In Big Brother mogen de kandidaten namelijk geen telefoon meenemen en zullen ze dus ook een tijd afgesloten zijn van de buitenwereld.

Naomi gaat als vrijgezel het Big Brother huis in. Het is echter niet haar bedoeling om in het huis verliefd te worden, al zou dat nog wel eens moeilijk kunnen worden. Naar eigen zeggen wordt ze namelijk snel verliefd als iemand grappig is. Daarnaast blijkt Naomi niet alleen op mannen te vallen, maar valt ze echt op een persoon en maakt het geslacht voor haar niet uit.

De deelnemers aan Big Brother 2021: Daniëlle – Jowi – Liese – Naomi – Nathalie – Theo – Thomas – ZikoElsNickZoeyJillReneJulieMichelPatrick

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!