Love & Reality
Liese Big Brother 2021

Liese Luwel de flapuit in Big Brother 2021

Liese Luwel is één van de deelnemers aan Big Brother 2021. De 28-jarige Liese heeft met haar looks al de harten van heel wat Big Brother-liefhebbers veroverd, maar kan ze dat ook met haar innerlijk? Overduidelijk is dat deze vrolijke flapuit voor heel wat gezelligheid gaat zorgen in het Big Brother huis, maar kan ze zich ook kronen tot de winnaar van Big Brother 2021?

Liese Luwel in Big Brother 2021

Liese Luwel doet mee aan Big Brother 2021. Voordat de coronapandemie toesloeg, was de kans groot dat je Liese een keer tegenkwam op een feestje. Ze is tenslotte dol op feestjes en mist het dan ook enorm dat ze juist die nu zo hard moet missen. Voor haar komt Big Brother dan ook op het perfecte moment.

Liese uit Halen (Belgisch Limburg) wordt verder omschreven als een vrolijke flapuit. Ze kan goed meeleven met mensen en heeft daarnaast ook een humoristisch kantje. Ze lijkt op het eerste oog misschien een braaf meisje, maar ondertussen blijkt ze ook zeker een pittige kant te hebben. Haar irritaties kan ze niet goed verborgen houden, want haar gezicht verklapt vaak al snel hoe Liese over iets denkt. “Ik heb het hart op de tong. Ik slaag er niet in mijn ergernissen voor mezelf te houden.”

Liese Luwel is thuisverpleegkundige

Voordat Liese Luwel in Big Brother 2021 terecht kwam, werkte ze als zelfstandig thuisverpleegkundige. Dat laat ze nu even achter zich om te zien wat Big Brother haar te bieden heeft. Haar deelname aan het programma ziet ze dan ook vooral als een leuke ervaring, al zou ze ook graag gekroond worden tot de winnaar.

Wat voor Liese het aller moeilijkste wordt, is dat ze in het huis geen contact mag hebben met de buitenwereld. Ze gaat haar telefoon dan ook enorm missen. Daarnaast zal ze ook haar moeder en vriend enorm missen. Soufyan is de vriend van Liese.

De deelnemers aan Big Brother 2021: Daniëlle – Jowi – Liese – Naomi – Nathalie – Theo – Thomas – ZikoElsNickZoeyJillReneJulieMichelPatrick

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!