Love & Reality
Ziko Big Brother 2021

Breakdancer Ziko in Big Brother 2021

Ziko is te zien in Big Brother 2021. De 34-jarige jongeman uit België heeft al een aardige naam gemaakt als breakdancer. Zo werd hij in 2019 zelfs uitgeroepen tot Belgisch Kampioen breakdance. Daarnaast is hij choreograaf en runt hij zijn eigen dansschool. Met Ziko heb je dan ook een danser in hard en nieren te pakken.

Ziko in Big Brother 2021

Ziko is een van de acht deelnemers die meedoet aan Big Brother 2021. Hij is bereid om honderd dagen opgesloten te zitten in een huis waar hij 24/7 in de gaten wordt gehouden. Ziko ziet zichzelf als een ware teamplayer. “Je moet al goed je best doen om met mij ruzie te krijgen. Tenzíj je je achterbaks gedraagt.” Dat zou hem wel eens kunnen helpen in het huis.

Met zijn deelname aan Big Brother hoopt Ziko ook meteen van zijn telefoonverslaving af te kunnen komen. “Ik zie het als goedkope therapie, want mijn gsm-gebruik is een probleem. Ik ben daar gemiddeld vijftien uur per dag mee bezig. Dat is echt veel. Ik weet niet hoe ik het ga doen.” De meeste tijd op zijn telefoon brengt Ziko door op Facebook en Instagram. “Ik denk dat dat de beste en de leukste manier is.”

Ziko een echt familiemens

Ziko blijkt overigens ook een echt familiemens te zijn. Nadat zijn vader kwam te overlijden, besloot Ziko terug te keren naar het huis van zijn moeder om samen met haar voor zijn zusje te zorgen. Zij heeft het syndroom van down. Naast familie speelt ook het geloof een belangrijke rol in het leven van Ziko. Zo bidt hij vijf keer per dag.

Zijn deelname aan Big Brother ziet Ziko als een mooie uitdaging. “Ik ga sowieso winnen. Maar ik zeg altijd: Het belangrijkste is niet de top, maar de weg naar de top. De ervaring is voor mij even belangrijk als de geldprijs. Als ik die niet win, is het niet erg. Als ik het win, is het fantastisch. Maar voor mij is de rit, het experiment, het avontuur al een prijs op zich.”

De deelnemers aan Big Brother 2021: Daniëlle – Jowi – Liese – Naomi – Nathalie – Theo – Thomas – ZikoElsNickZoeyJill

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!