Love & Reality
Danielle Dielemans Big Brother 2021

Daniëlle in Big Brother 2021 als moeder van vijf

Daniëlle Dielemans doet mee aan Big Brother 2021. De moeder van liefst vijf kinderen is afkomstig uit Made, een klein dorpje in Noord-Brabant. In het dagelijks leven is ze volop bezig met haar kinderen en is ze ook nog eens werkzaam als docent op het Hoger Beroepsonderwijs. Ze vindt het dan ook niet vervelend dat ze er met haar deelname aan Big Brother even tussenuit kan.

Daniëlle Dielemans in Big Brother

Daniëlle Dielemans is te zien in Big Brother 2021. Deze veertigjarige vrouw is moeder van vijf kinderen. Daarnaast heeft ze ook nog eens een drukke baan als docent op het HBO. Het is voor haar dan ook niet verkeerd om even tot rust te komen in Big Brother. De laatste jaren heeft ze namelijk niet veel tijd voor zichzelf vrijgemaakt. Nog voordat ze als docent werkte, werkte ze namelijk als consulent in het bedrijfsleven.

Voor haar deelname aan Big Brother heeft ze een belangrijke tactiek, zo gaf ze al aan bij De Telegraaf. “Ik wil gewoon mezelf blijven, al zal ik soms over grenzen worden geduwd. Ik ben een enorm sociaal dier en hoop vooral veel nieuwe vrienden te maken. Met spelletjes ben ik mega-competitief, ik hoop dat de mensen mijn drive leuk vinden.”

Kinderen blijven achter

Nu Daniëlle drie maanden in Big Brother zit, blijft haar man Carlo achter met de zorg voor vijf kinderen. De jongste van het stel is zes en de oudste is 22. “Het wordt wel een beetje aanpassen, qua werk ook. Alles komt nu op mijn schouders terecht. Al krijg ik daar wel veel hulp bij. Maar ook door de lockdown is het nu wel even kijken hoe het allemaal loopt. De kinderen zijn hele dagen thuis en gaan pas op 19 januari, als het allemaal doorgaat, weer naar school. Dus wat dat betreft is het allemaal even behelpen. Maar dat komt goed, daar maar ik me geen zorgen over”, vertelde hij bij Omroep Brabant.

Daniëlle kreeg wel al meerdere keren de vraag of haar man het thuis allemaal wel alleen aan kan. “De meeste mensen uit de kleine kring die ik het heb mogen vertellen, vinden het bijzonder dat ik dit durf. Anderen zetten er vraagtekens bij. ’Kan je man het wel alleen?’ Ze vinden me een gekkerd. Maar ik ben Daniëlle, niet alleen moeder. Ik laat dit niet aan me voorbij gaan omdat het niet zou passen binnen het boekje van goed gedrag.” Carlo heeft het idee dat Daniëlle ver kan komen. “Ze gaat winnen, dat weet ik nu al.”

De deelnemers aan Big Brother 2021: Daniëlle – Jowi – Liese – Naomi – Nathalie – Theo – Thomas – ZikoElsNickZoeyJill

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!