Love & Reality
Theo Sijtzema Big Brother 2021

Theo Sijtzema de klusser uit Big Brother 2021

Theo Sijtzema doet mee aan Big Brother 2021. In de vernieuwde versie van het programma worden acht deelnemers liefst honderd dagen opgesloten in een huis. Ze zijn op zichzelf en elkaar aangewezen en hebben geen contact met de buitenwereld. Theo is één van de deelnemers die besloten heeft om mee te doen aan het programma.

Theo Sijtzema in Big Brother 2021

Theo Sijtzema is 52 jaar oud en is te zien in Big Brother 2021. Alhoewel hij geboren is in het Friese plaatsje Sneek, woont hij al langere tijd in Amsterdam. Theo voelt zich inmiddels dan ook een rasechte Amsterdammers. In het dagelijks leven houdt hij zich bezig met zijn eigen klusbedrijf. Daarnaast is hij de trotse vader van de negentienjarige Sean.

Voor Theo zal het even wennen zijn in het huis. Hij heeft daar namelijk ook geen contact met Sean. Hij gaat hem dan ook het meeste missen. “Mijn zoon van 19 jaar, met wie ik dagelijks contact heb. Ik ben zijn vader, maar het is ook een mooie vriendschap. Hij is alles voor me. Dit zal de eerste keer zijn dat we zo lang van elkaar verwijderd zijn, het is dan ook net zo goed een test voor hem als voor mij. Maar ik ben er absoluut van overtuigd dat we het beiden gaan volhouden”, gaf hij aan bij De Telegraaf.

Theo is recht door zee

De andere deelnemers aan Big Brother zullen er wel rekening mee moeten houden dat Theo geen blad voor de mond neemt. Hij omschrijft zichzelf als open, eerlijk en recht door zee. Hij steekt zijn uitgesproken mening niet onder stoelen of banken en gaat een discussie niet uit de weg.

“Ik ga me niet anders voordoen dan ik ben. En als ik iemand zie die dat wel doet, haal ik hem of haar onderuit. Ja, daar kijk ik naar uit, haha. Ik ben niet van de politiek-correcte antwoorden. Ik zeg wat ik vind en heb daar nooit spijt van”, zo gaf Theo alvast te kennen. De deelnemers kunnen overigens wel altijd bij Theo terecht met hun geheimen. Die kan hij naar eigen zeggen namelijk goed bewaren.

De deelnemers aan Big Brother 2021: Daniëlle – Jowi – Liese – Naomi – Nathalie – Theo – Thomas – ZikoElsNickZoeyJill

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!