Love & Reality

Michel Hennipman in Big Brother de knappe Lucifer look-a-like

Michel Hennipman is te zien in Big Brother. Niet geheel onverwachts gingen de kijkers na zijn entree gelijk los, want de Utrechter is een lust voor het oog. Hij wordt al vergeleken met ‘Lucifer’, de hoofdrolspeler in de gelijknamige Netflix-serie.

Michel Hennipman in Big Brother

Michel Hennipman is 36 jaar en komt uit Maarssen, nabij Utrecht. Hij werkt als beveiliger en omschrijft zichzelf op zijn LinkedIn-pagina als een vrolijke, sociale en sportieve man die sterk in zijn schoenen staat. “Door mijzelf te blijven uitdagen, haal ik het beste in mij naar boven.”

Knappe Michel uit Big Brother is nog vrijgezel

Als voorbeeld zat hij 12,5 jaar bij het Korps Mariniers (al op zijn zeventiende begonnen), waarvan de helft bij de special forces. “Daarna mijzelf doorontwikkeld binnen de persoonsbeveiliging waar ik voor verschillende multinationals heb gewerkt.” Zoals gezegd is Michel vandaag de dag dus persoonsbeveiliger. En we hebben goed nieuws voor geïnteresseerde dames en heren: de knappe Michel is namelijk nog vrijgezel!

In De Telegraaf blikte Michel Hennipman al eens vooruit op zijn tijd in het Big Brother-huis: “Als oud-marinier ben ik vaak op uitzending geweest. Onder meer naar Afghanistan, Ivoorkust en Somalië. Ik weet hoe het is om langere tijd geen contact te hebben met familie, weinig of geen toegang te hebben tot internet en opgescheept te zitten met mensen die niet allemaal je vrienden kunnen zijn. Als ik me ergens aan stoor, gooi ik dat eerlijk op tafel. Zo kunnen we naar een oplossing kijken. We moeten het toch samen doen, en dat geldt ook in het Big Brother-huis.”

Big Brother-Michel zat in het leger, nu beveiliger

Hij ‘hoopt op een leuke tijd’. “Natuurlijk wil ik winnen maar dat is niet mijn grootste drijfveer. Dat is het spel.” Opgeven, net als de vrijwillig vertrekkende Theo eerder, zal Michel niet doen.

“In mijn woordenboek komt opgeven niet voor. Bedenk eens hoeveel mensen zich hiervoor hebben aangemeld en niet zijn geselecteerd. Zelf kijk ik graag naar Expeditie Robinson en dan stoort het me ook enorm als mensen na een paar dagen zeggen: ‘ik ga naar huis want dit is toch niet helemaal mijn ding’.” Een duidelijke boodschap. Veel succes én plezier in Big Brother, Michel!

De deelnemers aan Big Brother 2021: Daniëlle – Jowi – Liese – Naomi – Nathalie – Theo – Thomas – ZikoElsNickZoeyJillReneJulieMichelPatrick

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

Geplaatst door Michel Hennipman op Dinsdag 26 juni 2018