Love & Reality
Nick Big Brother

Nick Kraft de dj in Big Brother

Nick Kraft maakte in Big Brother tijdens de tweede aflevering zijn entree. Hij kwam samen met Els het huis in en komt daar voor maar één ding: het winnen van de spelshow. In het dagelijkse leven is Nick dj.

Nick Kraft in Big Brother

Nick Kraft is 30 jaar jong en komt uit Morkhoven, in België. Hij wordt omschreven als een ‘rustige, spontane jongen die een sympathieke indruk maakt’, maar daar mogen de andere bewoners zich zeker niet op blind staren. Nick is namelijk bereid om heel ver te gaan om zijn gelijk te krijgen, of om Big Brother te winnen. Zoals huisgenoot Theo al eens zei: ‘Als het niet goedschiks kan, dan maar kwaadschiks’. Daar lijkt Nick zich dus wel achter te kunnen scharen.

Nick uit Big Brother als DJ Lowriderz

Nick is in het dagelijkse leven al snel een sfeermaker en de grapjas van de groep, dankzij zijn scherpe maar droge humor. Ook met zijn kookkunsten kan hij zich al snel geliefd maken bij andere mensen.

Als Nick niet in de keuken staat, staat hij vaak achter de draaitafel. Hij begon al toen hij pas 16 was als dj en is inmiddels een serieuze speler in de muziekwereld. Hij vormde namelijk samen met een jeugdvriend het duo Lowriderz, waarmee hij al vijf keer op Tomorrowland heeft gestaan.

DJ Ronny Retro

Toch besloten Nick en zijn compagnon in de zomer van 2019 na tien jaar te stoppen. Hij gaat nu als DJ Ronny Retro, een typetje, feesten, festivals en partijtjes af. “Ronny Retro werd gelanceerd als persiflage van een Antwerpse trouwfeest-dj met een hoge zelfdunk”, vertelde Nick over zijn personage in de krant Het Laatste Nieuws. “Niemand had durven voorspellen dat nog geen half jaar later de eerste single en videoclip van Ronny Retro (zie video hieronder) gelanceerd zou worden.”

Maar ondanks dat succes vond hij het tijd voor een compleet nieuwe uitdaging: spelshow Big Brother. De Belg gaat voor niets minder dan de zege. “Als iemand mij pakt, moet ik diegene twee keer zo hard terugpakken”, kondigt Nick Kraft alvast aan. De anderen zijn dus gewaarschuwd!

De deelnemers aan Big Brother 2021: Daniëlle – Jowi – Liese – Naomi – Nathalie – Theo – Thomas – ZikoElsNickZoeyJillReneJulieMichelPatrick

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2021 (@bigbrothernlbe)