Love & Reality

Patrick in Big Brother ‘de Vlaamse Theo’

Patrick heeft zijn entree gemaakt in Big Brother. De kale Vlaming was al eerder dichtbij een deelname toen hij in een doos zat tijdens de dozenchallenge, maar niet uitgekozen werd. Nu kwam hij samen met Julie en Michel binnen.

Patrick in Big Brother

Patrick is 59 jaar en komt uit Schoten, België. Hij wordt omschreven als een hardwerkende ondernemer en heeft twee zonen. Verder is Patrick helaas weduwe, want zijn vrouw is 25 jaar geleden om het leven gekomen bij een heftig auto-ongeluk. In Big Brother vertelde de man met een grote mond, maar een klein hartje al snel dat (logischerwijs) een loodzware rouwperiode volgde.

Vrouw Patrick uit Big Brother is overleden

Patrick stortte zich volledig op zijn werk. Hij startte een fietsenwinkel, een kledingwinkel én een broodjeszaak. Dit allemaal terwijl hij in zijn eentje zijn twee zonen op moest voeden. Dat is overigens uitstekend gelukt, want zijn twee zoons zijn nu volwassen mannen. Eén van hen is zelfs profwielrenner!

Vandaag de dag is Patrick nog altijd fulltime aan het werk, Big Brother is dan ook een uitgelezen mogelijkheid om het drukke werkleven voor heel eventjes volledig opzij te zetten. Het wordt nog wel een enorme uitdaging om dan ook echt alles even los te laten, erkent hij.

Patrick ‘de Vlaamse Theo’ in Big Brother

Op de sociale media werd Patrick al snel ‘de Vlaamse Theo’ genoemd, want hij is niet op zijn mondje gevallen. Dat bleek al toen hij tijdens de dozenchallenge, toen hij dus nog niet werd uitgekozen om het huis te betreden, Theo gekscherend tot twee keer toe ‘Leo’ te noemen.

Enkele medebewoners noemen Patrick dan ook al met een knipoog ‘den Leo’. Hoe dan ook gaan we vermoedelijk nog heel veel plezier beleven aan Patrick in Big Brother!

De deelnemers aan Big Brother 2021: Daniëlle – Jowi – Liese – Naomi – Nathalie – Theo – Thomas – ZikoElsNickZoeyJillReneJulieMichelPatrick

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!