Love & Reality
Scott Prince Charming Videoland

Scott Slinger in Prince Charming op zoek naar avontuur

Scott Slinger is te zien in Prince Charming, waarin hij het hart van Chris Berendse hoopt te veroveren. De jonge Rotterdammer is werkzaam in de hotelwereld en droomt ervan een eigen hotelletje op te zetten met zijn prins op het witte paard.

Scott Slinger in Prince Charming

Scott Slinger is 26 jaar oud en woonachtig in Rotterdam, terwijl hij in Zeeland werkt als Hotel Operations Manager bij Boutique Hotel Ter Zand. Dat doet hij nu acht maanden, en daarvoor bekleedde hij eenzelfde soort functie (hij was Front Office Manager) bij het luxe Renaissance Amsterdam Schiphol Airport. Scott ging Prince Charming in, net toen hij aan zijn nieuwe baan was begonnen. Ook was hij al werkzaam bij Thermen Soesterberg als Front Office Supervisor, dus aan ervaring geen gebrek.

Hotelleven is voor Scott het summum

Scott studeerde Hotel- en Hospitality Management aan het Albeda College en behaalde een Bachelor of Business Administration aan de Hogeschool Saxion. Wie Scott Slinger zegt, zegt dus hotel. De Prince Charming-kandidaat is helemaal verknocht aan het ‘hotelleven’, is dit wat Chris zoekt?

Scott wil avontuurtjes beleven met Prince Charming-Chris

Scott Slinger van Prince Charming is de spontaniteit zelve en zoekt telkens maar weer een nieuw avontuur op. Hij houdt van verre reizen maken en niets is hem te gek: zelfs in het buitenland wonen en werken is voor hem een optie. In dat verlengde kunnen we ook zijn grootste droom zien: hij hoopt ooit met zijn partner een hotel te runnen aan de Portugese kust… met de zilte lucht van de Atlantische Oceaan in de neus, in de Algarve bijvoorbeeld. Zo kon Scott in Prince Charming ook alweer van de zon en een mooie villa genieten.

Dieren en feestjes

De ideale man van Scott is dus reislustig, houdt van het leven en… last but not least… moet hij ook zelfverzekerd zijn! Dat is Slinger namelijk ook, althans, aan zijn pagina op Instagram te zien. Hij poseert er immers op los: op het strand, met een sorbet, met een koala; strak in pak én casual. Daarnaast lijkt Scott van dieren én een feestje te houden, als dat geen goede combinatie is! Gaat Scott in Prince Charming het hart van Chris veroveren?

Alle Prince Charming Deelnemers: AngeloBobbyCasperDonnavonJakopJimmyJulienLarsLesleyLorenzoMarcelMichaelOlavRickRoyScott

➡ Niets missen? Volg ons dan ook op Instagram!